AK Parti Düzce İl Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü’nü unutmadı. Parti tarafından bir kafede düzenlenen kahvaltılı basın buluşmasına, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mine Met, yerel basın çalışanları ve ajans temsilcileri katıldı. Konuklarıyla tek tek tokalaşarak hal hatır soran İl Başkanı Mustafa Keskin, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


“Bu işi cansiperane yapıyorsunuz”
“Burada Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Düzce basınında yer alan siz değerli gazeteci kardeşlerimizle beraberiz. Tabii ki bizim yaptığımız siyasette, halkımızla buluşmakta, yaptığımız işleri halka aktarmakta sizin çok önemli bir rolünüz var. Hava şartları ne olursa olsun, imkânlarınız ne olursa olsun bu işi cansiperane yapıyorsunuz. Hepinize partim adına teşekkür ediyorum. Tabii ki AK Parti İl Başkanı olarak sizinle güzel bir dönem geçiriyoruz. AK Parti İl Başkanı görevine yaklaşık 1 yıl önce geldim.


Düzce’de yapılanlarla, yapılamayanlarla, sadece duymak istediklerimizi değil bizim eksiklerimizi, hatalarımızı birçok şeyi sizden öğreniyoruz. Ama burada tek bir önemsediğimiz çizgi var; o da bizim ağzımızdan çıkmayan düşünceleri, yorumlayarak sanki gerçekmiş gibi basına taşımak. Bu bizim kabul edemeyeceğimiz bir durum değil. Dolayısıyla ne olursa olsun açık olarak biz her soruya hazırlıklıyız. Burada bizim ağzımızdan çıkmayan bir şeyle itham edilmek istemiyoruz.”