AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, istifa ile boşalan Kaynaşlı Yönetimi’nin yerine atama yapıldıktan sonra ilçeye ikinci ziyaretini gerçekleştirdi.



AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’e ziyaretinde il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Kendilerini karşılayan Kaynaşlı İlçe Başkanı Oktay Canım ile Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Erol Bayraktar ile birlikte kent merkezinde vatandaşlar kucaklaşan Keskin, 31 Mart Seçimleri için adayları Bayraktar’a destek istedi. Karaçalı ve Şimşir mahallelerinde esnaf ziyareti yapan AK Parti heyeti, işyerlerinde ‘Hayırlı işler’ diledikleri esnaflarla sohbet edip beklentilerini dinledi.



Ardından Kaynaşlı’da faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, fabrika personelleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Kaynaşlı’da yine AK Parti’nin sandıktan birinci çıkması için destek istedi.



İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet, son olarak D-100 Karayolu üzeri Kaynaşlı kesiminde faaliyet gösteren bir tesisin sahibi olan Cevdet Bektaş ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.



Gün boyunca yaptıkları ziyaretlerde ‘Kaynaşlı’da Bayraktar ile devam’ diyerek halktan destek isteyen İl Başkanı Mustafa Keskin ve Başkan Adayı Erol Bayraktar, Kaynaşlı halkının göstermiş olduğu teveccühten çok memnun olduklarını belirtti.



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ