Düzce’de parti kurulduğundan beri AK Parti İl Teşkilatı’nda görev yapan Mustafa Keskin, kalabalık bir grupla aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Düzce’de seçim esnasında sokak sokak, mahalle mahalle iyi tanıdığını dile getiren Keskin, Hizmetleri ve projeleri çok iyi biliyorum artık yeni şeyler söylemek lazım diyerek yepyeni bir Düzce için yola çıktığını dile getirdi. 

Aday Adayı başvuru anında Metin Kaşıkoğlu başvuru dosyasını teslim alırken diğer partilerin AK Parti karşısında aday bulmakta güçlük çektiğini dile getirerek “Arzu ederlerse aday adayı bulma noktasında diğer partilere de seve seve yardım ederiz.” Dedi.

Metin Kaşıkoğlu, “Diğer partilerin aday adaylarını açıklamalarını bırakın aday adayı bulma noktasında sıkıntı çekmesinin yanı sıra AK Parti’de aday adaylığın hareketli geçmesi bir gerçeğin daha vurgulanması anlamına geliyor. Bazı partiler aday bulamazken il başkanlarının bu sorumluluğunu üstlenmesi doğrultusunda kendisine başarılar diliyoruz. MHP İl Başkanı ise buna cesaret dahi edemiyor. Allah kendilerine yardımcı olsun. Eğer aday bulma konusunda sıkıntıları var ise biz kendilerine seve seve yardım etmeye hazırız.” Dedi.

 

Haber; G.KARDUZ