28 Aralık Cuma günü il başkanlığı görevinden istifa eden Hikmet Keskin’den sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilerek koltuğa geçen Mustafa Keskin, teşkilatı yeniden toparlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ahde vefayı ön planda tutan ve istişareye önem veren Keskin bu kapsamda eski il başkanlarını, düzenlediği organizasyonla bir araya topladı.

Fikir alışverişi ve tecrübe paylaşımı sağlanan toplantıya, eski İl Başkanı Hikmet Keskin yurt dışında gezisi olduğu gerekçesiyle katılamazken, eski il başkanları Fahri Çakır, Metin Büyük, Mustafa Yılmaz, Fevai Arslan ve Metin Kaşıkoğlu katılım gösterdi.

Toplantının ardından Öncü Haber mikrofonuna konuşan İl Başkanı Keskin, toplantı ve seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.



“Tecrübe ve birikimlerinden yararlanmak için bir istişare toplantısı düzenledik”
AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu söyleyen AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, parti içinde hiçbir kırgınlık olmayacağını belirterek şöyle konuştu:

 “Yaklaşık 1 ay önce, Cumhurbaşkanlığımız tarafından görevlendirildiğimiz, AK Parti İl Başkanlığında, 31 Mart Seçimlerine doludizgin giderken, teşkilat mensuplarımızı bir araya toplamak için, hem Sayın Bakanımız Faruk Özlü, hem İl Başkanı Mustafa Keskin olarak, tüm gayretimizle teşkilatımızı toparlamak, bir araya getirmek ve bu gücü tekrara sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de Düzce’de görev yapan AK Parti İl Başkanlarının hepsini davet ettik. Bir arkadaşımız, yurt dışına gideceği için katılamadı ama diğer bütün arkadaşlarımız geldi. Onların tecrübe ve birikimlerinden yararlanmak için bir istişare toplantısı düzenledik. İnşallah hayırlara vesile olur.

“Hiçbir dargınlık, kırgınlık söz konusu değildir”
Biz büyük bir aileyiz, bizim aramızda hiçbir dargınlık, kırgınlık söz konusu değildir. Bütün bu aileyi AK Parti çatısı altında toplayan da mevcut başkan olarak elinden geleni yapan benim. Birlik ve bütünlük içerisindeyiz. Kendimize güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç, bu güne kadar ki süreçten daha iyi olacaktır.”

“Bunlara ısınma turları”
Seçim çalışmalarına ilişkin konuşan Keskin, hayata geçirilecek projelerden ve Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün şehre katacağı değerden bahsetti. Keskin, şu ifadelerde bulundu:

 “Seçim çalışmaları yaklaşık son 40 gündür sürdürülüyor. Daha uzun bir süre olamaz. Yaklaşık 2 aydır bir hazırlık içerisindeyiz. 17 yıllık bir partiyiz. Çok arkadaşlarımız bu teşkilatlardan geldi, geçti. Onları toparlamak adına, sandık sandık gezerek, AK Partili kardeşlerimizin görüşlerini alarak, onların tekrar bir enerjiye sahip olmaları için çalışmalar yaptık. Bunlara ısınma turları diyebiliriz.

“Projeler, devlet ciddiyetinde hazırlanmış ve 5 sene içerisinde bitirilecek projelerdir”
Tam sahaya çıkıyoruz. Mahallelerimiz ziyaret edilecek. Özellikle 23 Şubat’ta bir lansmanımız olacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Düzce’ye geliyor. Bu büyük bir şeydir. Bir devlet başkan yardımcısı, Dünya’da bir yere gitse, en üst seviyede karşılanır. Düzce’de de devlet başkan yardımcısı, Fuat Bey olacak ve biz onlara ‘size şu projeleri sunuyoruz’ diyeceğiz. Bunlar yapılamayacak, uçuk kaçık projeler değil. Bir devlet ciddiyetinde hazırlanmış ve 5 sene içerisinde bitirilecek projelerdir. Biz bunu önemsiyoruz. Değerli Düzce Halkı da bunları önemsesinler.

“Özlü, bütün birikimlerini Düzce’ye aktaracak”
Sayın Doktor Faruk Özlü’nün, bütün birikimlerini Düzce’ye aktaracağı bu dönemde, tüm siyasi partilere gönül vermiş, tüm Düzcelilerden destek bekliyoruz. Bunun altını çiziyoruz. Bu mesele Düzce meselesidir.”
 

Haber: İ.İ.AYDOĞDU

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ