Bir süre önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla AK Parti Düzce İl Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Keskin, yönetim kurulunu oluşturmasının ardından nezaket ziyaretlerine başladı.

 



"İstişareyi ön planda tuttuk"

Bu kapsamda basın kuruluşlarını gezen Keskin ve yönetimi Öncü Medya Grubu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Medya binası girişinde Öncü Medya Genel Müdürü Murat Yavuz ve Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal tarafından karşılanan AK Parti heyeti, tüm çalışanlarla tek tek tokalaşarak, 'İyi çalışmalar' diledi. Göreve gelir gelmez hem vatandaşlar hem de eski-yeni partililerle istişareyi ön planda tuttuklarını anlattığı sohbette İl Başkanı Keskin, geri dönüşlerin oldukça olumlu olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Genel merkez Düzce'yi mercek altına aldı

24 Haziran Genel Seçimleri'nde 3'te 3 geleneğinin kılpayı denecek bir oy farkıyla bozulması üzerine genel merkezin Düzce'yi mercek altına aldığını dile getiren Keskin, bu doğrultuda il yönetiminin yenilendiğini ve büyükşehirler dışında sadece Düzce'de eski bir bakanın aday olarak gösterildiğini vurguladı.

 

"Yolumuza her kesimi kucaklan bir anlayışla devam ediyoruz"

Cumhurbaşkanı ve Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan ile genel merkez üst yönetiminin Düzce'ye ayrı bir önem verdiğini kaydeden Keskin, "Geçmişte yapılan hatalardan ders aldık. Yolumuza güçlü, her kesimi kucaklan bir anlayış ve birlik-beraberlik içerisinde devam ediyoruz. Bu seçimlerde hedefimiz 10'da 10. Seçimden zaferle çıkmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Her gün onlarca vatandaşı dinliyorum. Partimize sadece dert ya da sıkıntıları olduğu için gelmiyorlar. Sohbet etmek için de geliyorlar. İstişareyi her zaman ön planla tutuyoruz." dedi.

 

"Koltuklar ve şahıslar gelip geçicidir"

Partisinin Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü'nün bakanlık döneminde olduğu gibi 31 Mart'ta seçilmesi halinde Düzce'nin en iyi hizmeti alması için çalışacağını ve Ankara nezdindeki bağlantılarını kullanacağını aktaran İl Başkanı Mustafa Keskin, "Düzce'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Koltuklar ve şahıslar gelip geçici, memleketimize kattıklarımız bakidir. Bu vizyonla Düzce'mize ve halkımıza hizmete devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

Düzce'ye dair karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden sohbetin ardından AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Öncü Medya Hatıra Defteri'ne günün anısına duygu ve düşüncelerini yazdı.
Ziyaretin sonunda Öncü Medya Genel Müdürü Murat Yavuz ve Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ziyaret dolayısıyla Keskin ve yönetimine teşekkür etti.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ