Öncü TV’de Salı günü ekranlara gelen Kripto programına konuk olan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, bir çok konuya açıklık getirirdi. AK Parti Kadın Kollarından, Düzce Belediyesi’ne çalışan alınması ile ilgili konuşan Keskin,  işe alımlarda inisiyatifin Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’de olduğunu belirten Keskin “İşe alımlar ile ilgili benim ne belediyeye ne de Faruk Özlü’ye hiçbir talebim olmamıştır” diye konuştu.
 


“Hepsi Faruk Özlü’nün kendi inisiyatifidir”
İşe alımların  Özlü’nün kendi inisiyatifi olduğunu belirten Keskin şöyle konuştu: “Faruk Özlü’nün Kadın ve Gençlik Kolları’ndan bazı arkadaşlarımız var çalışan olarak. Seçim zamanında beraber çalışmışlardı. Bunları bir elin  parmaklarını geçmez. Belediye başkanının inisiyatifindedir kimin ile çalışıp kimin ile çalışmayacağı. Sekreteri kim olacak, şoförü kim olacak, özel kalemi kim olacak hepsi başkanın kendi inisiyatifinde olan bir şeydir. Kim olursa aynı şeyi yapar zaten. Kadın kollarından birinin belediyede çalışmasından bizim bir bilgimiz yok. Faruk Özlü, Emine Hanımı seçmiş  ve ona Kültür Müdürlüğü’nde bir görev vermiş. Bununla ilgili olarak benim ne belediyeye ne de Faruk Özlü’ye hiçbir talebim olmamıştır. Bir bilgim de yok. Hepsi Faruk Özlü’nün kendi inisiyatifidir.”



“Ben belediyenin iç işlerine karışmam”
Düzce Belediyesi’nin iç işlerine karışmadığını söyleyen Keskin şöyle konuştu: “Faruk bey, Emine Hanımı belirlemiş ve onu işe almıştır bu siyaseten olan bir şey değildir. Burada benim bir bilgim yok. Benden birilerine isim önermemi kimse beklemesin. Öyle bir şey yapmam. Ben Faruk Özlü’ye daha ilk belediye başkanı seçildiğinde söyledim bunları. Benden böyle bir şey görmeyeceksiniz.  Ben belediyenin iç işlerine karışmam. Benim etik anlayışım gereği bu şekilde olmaması gerekiyor zaten.”