AK Parti Düzce Daraltılmış İl Divan Toplantısı, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce il ve ilçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İGM ve Belediye Meclisi Grup Başkanvekilleri ve il yönetim kurulunun katılımıyla parti il binasında gerçekleştirildi. Basına kapalı toplantı da AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, gündeme ilişkin konuştu. Keskin, Katı Atık tesisi gerekse makam arabasıyla gündemden düşmeyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e destek verdi.

Keleş’e yapılan saldırıları haksız buluyoruz!

AK Parti teşkilatlarına seslenen İl Başkanı Hikmet Keskin, “Son günlerde bazı odakların yaptığı karalama çalışmalarını biliyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Keleş’e yapılan saldırıları haksız buluyoruz. Ayrıca biz sorunların çözümü için İSKİ, DSİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile görüşmelere devam ediyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Ardından Belediye Başkanları adına konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, son günlerde Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi ve araba konularında teşkilat üyelerine açıklama yaptı. Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinin yapımı öncesinde İSKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Düzce’deki yerel yönetimlerin ortak kararı ile yatırımların çevre düzeni planına uyması kararının alındığının altını çizen Keleş, İSKİ’nin uzak su koruma havzası yönetmeliğini habersiz çıkarması sonucunda Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinde mahkemelik olduklarını kaydetti.

Keleş: Keskin geldi kavga bitti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’in başkan olduktan sonra teşkilatlarda birlik ve beraberliği sağladığının altını çizerek, “ Başkanımız geldi, Düzce teşkilatlarında çorabı ters çevirir gibi çevirdi ve kavga gürültüden eser kalmadı. Allah razı olsun” diye konuştu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye olarak devam eden projeler hakkında teşkilat üyelerine bilgi verdi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, daraltılmış il divan toplantısının kapanış konuşmasında tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek başarılar diledi. 

HABER;S.KAŞKIR