AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ankara’da bugün yapılacak mitingin toplanma yeri olan Ankara tren garı kavşağında meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralananlara da başsağlığı diledi.

HEDEFİ, GÜVENİN AZ OLDUĞU BİR TÜRKİYE YARATMAKTIR
Keskin, “ Türkiye’nin demokrasi adına 13 yıldır kazandıklarını yok etmek için hain odakların işbaşında olduğunu milletimiz görüyor. 7 Haziran seçimleri öncesinde Diyarbakır mitinginde yaşanan terör saldırısının ardından bugün de Ankara’da yapılacak olan miting öncesinde tren garı kavşağında yine terör saldırısı gerçekleştirildi. Bu hain terör örgütleri sadece kendi fikirlerine karşıt olanlar değil aynı fikirde olanları da hedeflerine aldılar. Çünkü bu hain odakların hedefi, birlik ve beraberlik içinde yaşayan ülkemizin kaos içinde, güvenin az olduğu bir Türkiye yaratmaktır. Ancak AK Parti ve milletimiz buna izin vermeyecek. Devlete kimse diz çöktüremeyecektir. “dedi.

KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZ
Keskin senaryonun aynı olduğunu şu sözlerle ifade etti: “7 Haziran seçimleri öncesinde yaptıklarının aynısını 1 Kasım seçimlerinde de yapmaya çalışıyorlar. Ancak milletimiz artık bu hain şer odaklarının asıl niyetini anlamıştır. AK Parti olarak biz de kanlı eylemler gerçekleştiren tüm terör örgütlerin kökünü kazıyacağız”

MÜZİK VE COŞKU OLMAYACAK
Ak Parti İl Başkanlığı ayrıca saldırı sonrası 1 Kasım’a kadar devam edecek seçim çalışmalarında müzikli ve coşkulu propaganda yapmama kararı aldı. Partiden bu konuda yapılan açıklamada; “Genel merkezimizden aksi yönde bir karar gelinceye kadar seçim çalışmalarımızda müzik yayını ve coşkulu etkinliklere yer vermeyeceğiz. Propagandamız coşkudan uzak olacak.” denildi.

Haber:Y.SEVER