Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Şinasi Tuzluoğlu, yönetim kurulu üyeleri Okan Acar ve Murat Ayyıldız’la birlikte Öncü Medya Grubunu ziyaret etti. Keskin, ziyarette gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

YAPTIKLARIMIZ ORTADA!

Seçime hazırlık süresinin kısa olmasının hazır teşkilatlar için bir problem teşkil etmediğini belirten İl Başkanı Keskin, halkın kendilerine olan teveccühünden memnun olduklarını dile getirdi.

Keskin, “ Siyasi diyalog anlamında sıkıntımız yok. Vatandaşlarımız anlıyoruz, onlar da bizi anlıyor. 13 yıllık iktidarımızda yaptıklarımız ortada. Mutlaka eksikliklerimiz var. Bunları da tamamlama gayretindeyiz. Hepsinin projesini hazırladık.” ifadelerinde bulundu.

HÜKÜMET KURMAK İÇİN ÇALIŞTIK

7 Haziran seçimleri ve sonrasının farklı bir atmosferde geçtiğine dikkat çeken Keskin, Ak Parti Genel başkanı Ahmet Davutoğlu’nun hükümet kurulması için gereken çalışmaları yaptığını belirtti ve bu noktada muhalefet partilerini eleştirdi.

İl Başkanı Keskin, “ Cumhuriyet Halk Partisinin blok siyaset altında çıkardığı bir vaka var. 7 haziran seçimlerinin akabinde yaptığı balkon konuşmasında genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu  gerekli olanları yaptı. Ama hükümet şansı olmadı. Diğer partiler aynı yaklaşımı göstermedi. “Biz sizinle iktidar yapmayız”  diyenlere karşın genel başkanımız görüşmeler yapmıştır. Önümüze reçeteler konmuştur.  Milliyetçi hareket Partisi ile tabanlarımız yakın. Maalesef Devlet Bahçeli’nin her şeye hayır diyen zihniyetine yapılabilecek bir şey yok.  Onun için yolumuza devam edeceğiz. İnşallah 1 Kasım’da milletimizin gösterdiği teveccüh ile güzel sonuçlar alacağız.” dedi.

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR…

“Düzce’deki eksikleri biliyoruz, sahadayız.” Diye sözlerine devam eden Keskin, var olan eksiklikleri gidermek için zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Keskin, “ her şey proje dahilinde yapılıyor. 1 günde olmuyor.  4,5 aylık zaman diliminde zamanı iyi kullandığımızı ispat ettik. 130 bin TL’lik yatırım getirdik. Bunu kurumlara ve belediyelere aktardık. 2016 yılı kangren olan sorunları bitirmiş olacağız.” diye konuştu.

BUNLARI SİZİN İRADENİZ YAPMADI MI?

Keskin muhalefet partilerin sık sık eleştirdiği Kalıcı Konutlar’la ilgili de sert konuştu: “ Kalıcı Konutlarla ilgili ciddi problemler vardı ama şuanda yok. Ufak tefek problemler var.  İş merkezlerini biz yapmadık. Şuanda bizi eleştiren siyasi iradeler kurdular. Oraları boş bırakanda biz değiliz. Maalesef Düzce’nin sosyal dokusuna uymayan binalar inşa ettiler. Bizim kucağımıza bırakıp gittiler. Bizi onların önünde eleştirenlere sormak isterim:” bunları sizin iradeniz yapmadı mı?”  inşallah oradaki binaları rantabl hale getireceğiz. O atıl yapıları biz gençlere kazandırmak için yol haritamızı çizdik.”dedi.