İl Başkanı seçildikten sonra katıldığı Öncü Ana Haber'de seçim ve gündeme dair soruları cevaplandıran Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "vekille vekil" veya "vekille il başkanı" arasınad geçen tartışmaların hiç bir sonuç getirmediğini dile getirerek, "kimseyle didişecek kavga edecek vaktimiz yok.Kavgaların da sonu yok" diyerek tartışmalara son noktayı koydu.


Son günlerde artarak devam eden "sentetik uyuşturucu"yla ilgili ciddi anlamda mücadele edeceklerini kaydeden İl Başkanı Keskin, Öncü Haber'e de konu olan bazı görüntülerin endişeyle takip edildiğini ve sorunun çözümü konusunda ciddi projeler tasarladıklarını dile getirdi.Sentetik uyuşturucunun önlenmesi için "sonuç odaklı" çalışacaklarını vurgulayan il başkanı Keskin, bunun için Valilik, Üniversite ve STK'lardan oluşan bir koordinasyonla konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Başkan Keskin:"Konuyla ilgili bir koordinasyon kurulu oluşturacağız.Geleceğimizi kaybetmek istemiyoruz.Üniversite, valilik, eğitim ve sağlık gibi kurumlarla ortaklaşa bir hareketle geleecğimizi bu beladan kurtarmak istiyoruz. Bu konuda ciddi çalışıp sonuca varmak amacındayız" dedi.


Konuyla ilgili Düzce'deki Sivil toplum Kuruluşlarının da harekete geçirilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Keskin, anne ve babaların da daha iyi eğitilmesi ve uyarılmaıs konusunda da eğitim ve öğretime yönelik çalışmaların takipçisi olacaklarını dile getirdi.

 

 

Haber:E.TAYHAN