Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Keskin düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile biraraya geldi. 29 Mart yerel seçimlerinde görev yapan basın mensuplarına teşekkür mahiyeti taşıyan kahvaltıya merkez ilçe teşkilatı üyeleri de katıldı. Kahvaltıda kısa bir açılış konuşması yapan Keskin, 29 Mart yerel seçimlerinin kendileri açısından istenilen sonuçları oluşturmadığını belirterek, partili her yöneticinin kendisinde hata araması gerektiğini söyledi.

Alınan sonuçların çok kötü olmadığını ancak özellikle il belediye başkanlığı seçimlerinde, oy oranlarında büyük ölçüde düşüş yaşanmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, bu konuda kendilerini de sorumlu gördüklerini söyledi.

Keskin, Yaşar Yakış'ın Japonya örneğini verdiği seçim sonuçları değerlendirmesi ile ilgili olarak da gündemin zaten teşkilat seçimlerine yoğunlaştığını belirterek, yerel seçimler geride kaldı, önümüzde artık il başkanlığı seçimi var. Bizim talebimiz, Düzce'nin tüm kesimlerini kucaklayacak bir il başkanının göreve gelmesidir dedi.

Keskin bir basın mensubunun özellikle bazı ilçelerde teşkilatın adayla ters düşmesi sonucu başka partilere çalıştığı şeklinde çıkan söylentiler ile ilgili de eğer böyle bir durum yaşanmışsa bunun izahı mümkün değildir, İl Başkanlığı bu konuda gerekli birimlerini çalıştırmalı ve partiye kim zarar verdiyse o kişiler hakkında gerekli işlemleri yapmalıdır dedi.