AK Parti'nin yeni yönetimi hem görev yeni gelmeleri hem de seçim çalışmaları kapsamında ilçelerde temaslara başladı.

İlçe yönetimleri inceleniyor

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gümüşova, Cumayeri ve Çilimli'yi ziyaret etti. Kaynaşlı yönetiminin istifa etmesi, Gölyaka ilçe başkanının ise buradaki Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan ile olan akrabalık ilişkisi nedeniyle görevi bırakması sonunu iki ilçede yeniden yapılanmaya gidileceği bilinirken, diğer ilçelerdeki teşkilatlara yönelik durum değerlendirmesi de Keskin ve ekibinin ziyaretleri ile başlamış oldu.

İl Başkanı Keskin, ziyaretler kapsamında teşkilatlar ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantılarda ilçe ana kademe, ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları ve ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.

"Gönüllere girmeye devam edeceğiz"

Keskin, ilçe teşkilatlarında yapılan toplantılardan sonra esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyerek vatandaşlarla sohbet ederek desteklerini istedi. AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin seçmenle buluşmasında, "Vatandaşlarımızın bu ilgisini boşa çıkarmayacağız gönüllere girmeye devam edeceğiz." diyerek halkın yoğun ilgisinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

MHP Cumayeri İlçe Seçim Bürosu'nu da ziyaret ettiler

Öte yandan İl Başkanı Keskin ve beraberindekiler, ittifak ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin Cumayeri İlçe Seçim Bürosu'nu da ziyaret ederek MHP Cumayeri İlçe Başkanı Özcan Orhan ve ilçe yönetimi ile sohbet etti.

"10-0 yapıp tüm belediyeleri alacağız"

Tek tek ilçeleri ziyaret eden Keskin, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne doğru gidiyoruz. Gayretle, gönüllere girerek, kimseyi kırmadan, vatandaşlarımız ile iç içe olarak, seçimden alnımızın akı ile çıkıp Düzce’de AK Parti 10-0 yapıp tüm belediyeleri alacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: C.ÜSTÜNER