Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin,  4 ocak itibariyle birinci yılını dolduran il teşkilatı adına düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında bir yılın genel bir değerlendirmesini yaptı. Teşkilat olarak geçirdikleri süre zarfında iki önemli seçimi başarıyla tamamladıklarını belirten Keskin :"Yüzde 70'lik seçim başarısıyla Türkiye'de rekor kıran iller arasında yer aldık. Her iki seçimi de zaferle tamamladık. Emeği geçenleri şükranla anıyorum." dedi.

 
BU BİR KADRO İŞİ
Daha önce zaman zaman partide siyasi çekişmeler yaşandığına da değinen Ak Parti İl Başkanı Keskin :"Hizmet odaklı bir çalışma yapmak amacıyla yola çıktık. Bunda da başarılı olduğumuz ispatladık. Bu bir ekip işi bu bir kadro işi. Bu kadronun ve bu ekibin nasıl çalışarak başarı elde ettiğini ispatladık." dedi

ENERJİMİZ DÜZCE İÇİN
Enerjilerini Düzce'nin sorunlarının çözümü için kullandıklarını belirten İl Başkanı Keskin, :"Milletvekillerimiz Ankara'da ellerinden gelen çabayı sergileyerek Ankara'da temas ve girişimlerde bulunarak Düzce'nin sorunlarının çözümünde büyük katkı sağladıkları gibi Düzce'nin sorunlarının çözümünde bakanlıklarla ve genel müdürlük bazında yaptıkları girişimlerle ilimizin sorunlarının çözümüne büyük katkı sağlamışlardır. DSİ, Karayolları Genel müdürlükleriyle yapılan toplantı ve girişimler bunların bir uzantısıdır" dedi

BÜROKRATİK OLİGARŞİ...!
Görev süreleri içinde medya mensuplarıyla uyumlu bir çalışma sergilediklerini belirten Başkan Keskin,  bürokratik oligarşiye dikkat çekerek, isim vermeden bazı bürokratlara mesaj verdi.
"Bazı bürokrat arkadaşlarımız, bürokratik oligarşi denilen durumu mutlaka gündeme almalılar" diyen İl Başkanı Keskin, isim vermeden bazı bürokratlara gözdağı verdi.

Keskin konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Biz, hem milletvekillerimizle birlikte hem de teşkilat mensupları arkadaşlarımızla birlikte siyasi sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Siyasi sorumluluğun bilincinde olan bir teşkilat olarak bürokratlarla aramızdaki çizgiyi çok iyi biliyoruz. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği çizgiden ilerlemeye çalışıyoruz. Bu konuda tasarruflarda bulunan bazı bürokrat arkadaşlarımız tasarruflarda bulunurken bürokratik oligarşi denilen durumu mutlaka gündeme almalılar. Biz gece gündüz çalışarak Düzce’ye yatırım aktarmaya çalışıyoruz." dedi.

Keskin: “Siyasi sorumluluğun bilincinde olan bir teşkilat olarak bürokratlarla aramızdaki çizgiyi çok iyi biliyoruz. Teşkilat mensupları ve basın mensuplarıyla uyumlu bir süreyi geride bıraktık. Bir yıllık görev süremiz boyunca iki tane çok önemli seçim atlattık." dedi.
 
BAŞARILIYIZ
"Düzce’de birlik beraberlik olsun, siyasi kadrolar birbiriyle rahat çalışsın ve çalışma ortamını hizmete dönüşsün istedik. Biz bu konuda başarılı olduğumuza inanıyoruz" diyen Keskin :"Düzce’de siyasi uyum mekanizması çalışıyor. Düzce’nin altyapı sorunlarını çözmek için mücadele ediyoruz. Bir yıl boyunca yaptığımız çalışmalarda Düzce’yi bir bütün olarak ele aldık. Düzce’nin problemlerini takip ediyoruz." Dedi.

MULAFETE TAŞ: BU ONLARIN PROBLEMİ!
CHP'nin İl başkanı Zekeriya Tozan başkanlığında Ankara'ya giderek Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın taktıkları maskeyle mecliste "şovmenlik" yaptıklarını belirten Keskin: "CHP geçmişine bir baksın. Bu işler boş işler... CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu'ya gitsin, Bolu'nun işleriyle ilgilensin." Dedi.

Muhalefetin olumlu her türlü tepkilerini anlayabildiklerini kaydeden Keskin :"Düzce’nin geçmişi ile bugünü arasında bir fark göremiyorlarsa bu onların problemidir. Bu bizim problemimiz değildir" diyerek diyalogdan yana bir siyasi anlayışa sahip olduklarını vurguladı.
 
AK PARTİ TAM KADRO 
Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in bir yılın genel bir değerlendirmesiyle ilgili yaptığı kahvaltılı basın toplantısında Genel Sekreter Özgür Bergut, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nurettin Şahin,  Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, Teşkilat Başkanı  Okan Acar, Özel İdare Grup Başkan Vekili İGM Üyesi Cahit Aydın, Grup Başkan Vekili Belediye Meclis Üyesi Hasan Küçük, Dış İlişkiler Başkanı Fatih Yüksel,Halkla İlişkiler Başkanı Gönül Asuk, Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Uğur Güneş, İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Tuba Karakaya, ARGE Başkanı  Şinasi Tuzluoğlu   başta olmak üzere il teşkilatı mensupları hazır bulundu.      
 
Haber:E.TAYHAN