Keskin ailesini yakından tanıyan AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan'ın Karadeniz Bölgesi Koordinatörlüğü'ne getirilmesi ile kongre sürecinde rahat bir nefes aldığı yönünde yoruma dayalı yaptığımız haberin ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’den açıklama geldi.

Keskin, yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti: “Kamuoyunun da bildiği üzere partimiz kongreler sürecine girmiş bulunmaktadır. Bu sürecin AK Parti teşkilatlarına yakışır biçimde gelişeceğinden kimsenin şüphe etmemesi gerekir. Partimizin siyasi anlayışı gereği bu süreç parti için disiplin kurulları içerisinde demokratik bir şekilde gerçekleşecektir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyuna açıkladığı kıstaslar ve hassasiyetler gözetilerek yapılacak aday belirlemelerinde ve kongrelerde, gerekli istişareler yapılacak. Nihayetinde de Genel Merkezimizin tasarrufları ile hareket edilecektir. Bu durum tüm ilçelerde olduğu gibi il başkanlığımız için de geçerlidir.

“Birçok konuşmamda ifade ettiğim gibi görevim süresince tek arzum, teşkilatıma ve ilime en iyi hizmeti verebilmek olmuştur.” diyen Keskin, “Teşkilatlarımızda görevlerin ahbap-çavuş ilişkisi ile değil, sadakat ve liyakat üzerinden olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum.” ifadesini kullandı.

Haber: C. ÜSTÜNER