CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kullandığı hakaret içeren, Türk siyasi tarihi ve geleneklerine aykırı edep ve izandan yoksun açıklamalarının ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin dün parti binasında kameraların karşısına geçerek, Özkoç’u çok sert dille eleştirdi.

“Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a en ağır hakaretleri yapmaktadır.”

CHP’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaretler ettiğini belirten Keskin şunları söyledi: “Ülkemiz Suriye’de  kendi halkını katleden zalim bir rejime ve terör örgütlerine karsı amansız bir mücadele vermektedir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu  günlerden geçmekteyiz. Şehitlerimiz var gazilerimiz var. Gazilerimize, yaralılarımıza Allah‘tan şifalar diliyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sözcüleri Türkiye Cumhuriyeti  Devleti bir millî mücadele verirken birlik ve beraberliğimizin teminatı ve başkomutanımıza ağır şekilde saldırmakta ve Suriye’deki mücadelemizi sekteye uğratmaya çalışmaktadır. Her bir Türkiye sevdalısı ve AK Parti teşkilatları olarak buna sessiz kalamayız. Türkiye düşmanı hangi yapı varsa ses çıkarmayanlar eli kanlı Esed’e  ses çıkaramayanlar Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en ağır hakaretleri yapmaktadır.”

 “Bu ahlaksız sözleri siyasi bir eleştiri değil apaçık edepsizliktir”

Milletvekili Engin Özkoç’un yaptığı konuşmayı edepsizlik olarak nitelendiren Keskin şunları belirtti: “Daha önce FETÖ sözcülüğüne soyunan Kılıçdaroğlu şu anda Esed’in sözcüsü gibi konuşmakta ve Esed’in askerlerinin Mehmetçiği koruduğunu iddia edecek kadar ileri gitmektedir. En çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde iç cepheyi parçalamaya çalışmaktadırlar. Milletimizin bu acıyla kalbi yanarken CHP Grup Başkanvekili TBMM  çatısı altında Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler savurmuştur.  Öncelikle Engin Özkoç’un bu sözlerini misliyle kendisine iade ediyoruz. Üstüne basa basa söylüyoruz. Engin Özkoç’un bu ahlaksız sözleri siyasi bir eleştiri değil apaçık edepsizliktir.  Kendisini derhal ıstıfaya davet ediyoruz vatan haini kimdir Türkiye’nin kiminle problemi varsa o ülkenin kucağına kosanlardır yurt dışında Türkiye aleyhinde lobi yapanlardır PKK’nın siyasi uzantılarıyla ortaklık yapanlardır 17-25 darbe girişimi sonrası FETO ile iş birliği yapanlardır darbe şakşakçılarıdır Cumhurbaşkanımızınım şerefi  onuru haysiyeti 83 milyon vatandaşımızın onuru şerefi haysiyetidir. Bu hakaret sadece Cumhurbaşkanımıza değil temsil ettiği makama da yapılmıştır.  Gözünü siyasi ve şahsi hırs bürümüş bir grup başkanvekili şirazeden çıkarak kin ve nefret dolu bir tavırla pervasızlık yapmıştır. PKK’nın ve Esed’in üzerine düsen her SİHA bombası CHP’de rahatsızlığa yol açmaktadır. Bu pervasızlık hazımsızlıktan kaynaklanmaktadır. CHP Baş komutun Recep Tayyip Erdoğan’ın  Türkiye düşmanlarına karsı kararlı  durusunu hazmedememiştir.”