Ak Parti İl Yönetimi İl Başkanı Hikmet Keskin önderliğinde basınla kahvaltıda bir araya geldi. Basınla tanışma toplantısında konuşan Keskin, kahvaltıya katılan Milletvekilleri Osman Çakır, Fevai Arslan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş’le ilgili gelen bir soruya ‘Bu tabloya alışın’ dedi.

 

Kahvaltıya Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekilleri Osman Çakır, Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Kahvaltı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Başkanı Keskin konuşmasına Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın katılamama nedenini açıklayarak başladı.Keskin, Korkmaz’ın eşinin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını söyledi.

 

“YENİ TÜRKİYE’YE UYGUN YENİ DÜZCE’Yİ GÖRÜN”

 

Keskin ilk olarak şunları söyledi. “Yeni teşkilatımızı hem tanımanız, birlik beraberliğimizi görmeniz hem de ‘Yeni Türkiye’ye uygun yeni Düzce’yi görmeniz adına bir araya geldik’

 

Basınla teşkilat olarak uyumlu çalışmalar yapacaklarını ifade eden Keskin teşkilat olarak amaçlarından söz etti. Keskin, “Düzce’de olumlu siyasi bir ortam oluşturacağız. Göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen bunu hepiniz gördünüz. Bu güzel havayı devam ettirmeye çalışacağız. Bize destek vermenizi istiyoruz.” dedi.

 

 ÖLÇÜYÜ KAÇIRMAYIN


 Basının Düzce’nin menfaatleri için çalıştığını söyleyen Keskin, eksikler konusunda basının kendilerini uyarmasını isterken bunu yaparken basına ölçüyü kaçırmamaları uyarısında bulundu.

 

HER AN SEÇİME HAZIRIZ

 

Keskin, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerle ilgili düşünceleri paylaştı. Keskin, “10 Şubat’ta seçim takviminin başlayacak. O tarihten itibaren genel merkezle görüşmelerimiz olacak. Seçime kendimizi hazırlayacağız. Bizim Ak Parti olarak bir özelliğimiz var, biz her an seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız. Yarında seçim olsa bizim teşkilatlarımız seçime hazırdır. Bize herhangi bir haber gelmedi şuan.” dedi.

 

HERKESİN HATASI OLUR

 

Gazetecilerin genel merkez “neden Hikmet Keskin’de karar kıldı?” sorusunu yanıtladı. Keskin, ‘Genel merkezimizin kriterleri var. Bizim o kriterlere uyduğumuza inandılar. O yüzden böyle bir karar verdiler.” Dedi.

 

Keskin yönetim listesini oluştururken 350-400 isimle konuştukları belirterek ‘Herkesin mutlaka hatası vardır. Önemli olan bardağı dolu tarafından görmektir’ dedi.

 

BU TABLOYA ALIŞIN

 

Keskin basın açıklamasını bir mesajla noktaladı. Milletvekilleri ve Belediye Başkanının yanında olmasıyla ilgili bir soruya ‘Bu tabloya alışın’ dedi. Kahvaltı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 Haber;Y.SEVER