AK Parti her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma törenini Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katıldığı bayramlaşma törenine, AK Parti Milletvekilleri Fevai Arslan,Ayşe Keşir,AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin,Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ilçe belediye ve teşkilat başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Düzce’de el sürmediğimiz bir sorun yok
Geniş katılımın olduğu bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Özlü, tüm teşkilat mensupların bayramını kutlayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“21 Mayıs’tan sonra Türkiye’de yeni bir dönem başladı. Bu dönem atılım dönemi. Bu dönem inşallah Sayın Cumhurbaşkanının önderliğinde devam edecek. Her bakanlık bir program hazırlıyor, biz de hazırladık ve sunduk. Bu program sanayi ve teknolojide yapmak istediklerimizi planlayan bir program. Onaydan sonra sizinle paylaşacağız. Ben bürokrasiden gelen biri olarak teşkilatsız siyaset olmayacağını gördüm. İnşallah bu yeni dönemde teşkilatlarımız 2019'a doğru yepyeni gelecek. Çalışacağız ve Türkiye’yi ikiye katlayacağız. Şu anda Düzce’de dokunmadığımız bir program ve sorun yoktur. İnşallah hızlı bir şekilde hepsini sonuçlandıracağız.”

Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum
Bayramlaşma programının AK Parti’nin kurulduğu tarihten itibaren otuzuncu bayramlaşma merasimi olduğunu belirten AK Parti Milletvekilleri Fevai Arslan,“Parti teşkilatımıza teşekkür etmek istiyorum. Yine batıda en yüksek il olmayı başardınız. Bunun altında imzası olan sizlersiniz. O yüzden Düzcelilere ve teşkilatımıza teşekkür borcumuz var. Ankara’dan çıkıp da yolda yürüyenler var ya bu bölgeden bir şeyler umut ediyorlar. Ama emin olsunlar ki bu bölgeden umut ettiklerini elde edemeyeceklerdir. Ulaşamayacaklardır. Düzceli dik durmasını bildiği gibi olumlu olarak da durmasını sonuna kadar bilecektir. Bundan herkes emin olsun. ” dedi.

Allah ailemizle sevdiklerimizle nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin
AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir ise şu temennilerde bulundu:

“Bayramlar kardeşliğin, huzurun, bir arada olmanın en önemli günleri. Bu bayrama kavuşturan Rabbime hamdolsun. Birçok İslam coğrafyasında çok da huzurlu yaşanmıyor bayramlar. Bizim yaşadığımız huzurla yaşasınlar inşallah onlar da bayramlarını. Allah ailemizle sevdiklerimizle nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin.”

Bayburt’u Gümüşhane’yi görünce Düzce’mizin kıymetini anladım
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirdiği seyahatlerinde şahit olduğu durumların ardından Düzce’de yaşamın kıymetini anladığını belirterek şöyle konuştu:

“Biz bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız ki her zaman bu birlik beraberliğimiz devam etsin. İyi çalıştığımız için buralardayız. Sayın Bakanım Ramazan Ayındaüç gezim oldu. Samsun’u sayamam belki ama memleketimizin kıymetini bilelim. Bayburt’u Gümüşhane’yi görünce Düzce’mizin kıymetini anladım. Diğer ziyaretim Hakkari ve Yüksekova’ya oldu. Onları söylemeye gerek yok. Oraları görünce ‘iyi ki Düzce’de yaşıyorum’ diyorsunuz. Diğer seyahatim Suriye oldu. Düzce Belediyesi olarak İdlib Bölgesine çadırkent kurduk. Orada gerçekten insanlık dramı yaşanıyor. İnşallah o bölgesükûnete kavuşturulur. O bölgede binlerce yetim çocuk var. Allah Ramazanın yüzü suyu hürmetine onların da yüzünü güldürsün.”

Hepinizi sağduyuya davet ediyorum
AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in teşkilata şöyle seslenerek Adalet Yürüyüşü için Düzce’den geçiş yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik provokasyonlara dikkat edilmesi için uyarıda bulundu.

“Ülkemiz ve dünyamızın zor günlerden geçtiği bugünlerde AK Parti teşkilatları birlik beraberlik adına, milletimiz için üzerine düşeni yapmakla görevli teşkilatlar olmuştur. Üzerimize düşeni yapacağımızdan şüphenizden olmasın. Birçok dış mihrap ülkemizi parçalamak için hain planlar kurmuştur. Bu millet bu planların karşısında duracak bir millet olmuştur. Bu mihraplar kargaşa ortamı yürütmeye yönelik planlar ortaya sürmektedir. Buradan her zaman sağduyuyu tavsiye etmeye devam edeceğiz. Bu tür provokasyonlara gelmemelerini rica ediyorum. AK Parti Teşkilatları her zamankinden güçlüdür. Bu sükûneti korumak bize düşmektedir. İnsanları ötekileştirmeden yapılacak söylem ve eylemleri ön planda tutmamızı rica ediyorum. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da buradan geçtiğini hatırlatarak herkesi saygılı olmaya davet ediyorum.”

Belediye başkanları adına Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, ilçe teşkilat başkanları adına ise Akçakoca AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, partililere seslendi.

Haber: Ö. YILMAZ