Düzce İl Başkanlığı ile aynı binada bulunması nedeniyle genelde geri planda kaldığı düşünülen Merkez İlçe Başkanlığı, bu görüntüyü değiştirmek için çalışmalara başladı. Daha önceden kamusal toplantılarda nadiren görüntülenen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, aynı gün içinde Sabah İl Genel Meclisi'ne, akşam da Belediye Meclisi'ne katıldı.

Keskin'in toplantılara katılmasının anlamı iki yönlü olarak kendini gösterecek. Birincisi partinin ikincil taban teşkilatı olarak kabul edilen bu kurumlarda görev yapan partilileri Merkez İlçe Başkanlığı'nın etkin bir kurum olduğuna ikna etmek, ikincisi de bu kurumlarda görev yapan partililerin genel yaklaşımları konusunda bilgi ediliyor.

İl Genel Meclisi'nde kendisini hala tebrik edemeyen üyelerden Keskin'i tebrik ederken, Belediye Meclisi'nde konuşma yapması da istendi. Ancak Keskin, konuşma yapmayı kibarca reddetti.

Üçüncü dönem Merkez ilçe Başkanlığına seçilen Keskin'in, yerel seçimlere kadar toplantılara katılarak, nabız yoklamayı sürdürmesi bekleniyor.