AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından kesin seçim sonuçlarının açıklanması sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.  Oyların yeniden sayılması ve Yüksek Seçim Kurulu’nun kesin seçim sonuçlarını açıklanmasının ardından Keskin yaptığı değerlendirmede Düzce’ye hizmet etme yolunda Cumhur İttifakının Bakan Özlü liderliğinde büyük işler başaracağına inandığını kaydetti.

“İtirazlar hukuk kuralları çerçevesinde yapıldı”
Keskin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Türkiye’nin her yerinde demokrasi şöleni halinde yaşanan seçimlerde Düzce’mizde de milletin iradesinin sandığa yansıması için hukuk kuralları içinde yapılan itirazların Genel Merkezimiz ile istişareler sonucunda yaptığımızı bir kez daha kamuoyu ile paylaşmakta fayda görüyorum.

“Vekillere hizmet yolunda başarılar diliyorum”
Bundan sonraki süreçte de yerel seçimlere çok iyi şekilde hazırlanacağız. Yeni sistem ile birlikte oluşacak kabinede Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü’nün de yeni kabine içinde olacağını düşünüyor ve inanıyoruz. Düzce’mize Bakanımız ve milletvekillerimiz ile birlikte hizmet etme yolunda gayret ile çalışacağız. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başta yüzde 52.6 oy oranı olarak milletin büyük teveccühünü alan Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’a hizmet yolunda başarılar diliyor, tüm hemşerilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.”

Haber: Ö.YILMAZ