Her yıl gerçekleştirilen AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısı bu yıl da parti genel merkezinde gerçekleştirildi. Toplantının bu yıl 120.’si gerçekleştirilirken AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte ülke genelinden il başkanlarının toplantıya katıldığı gözlendi.

Gözler onların üzerinde
Toplantıya katılarak açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan ekonomik sıkıntılara değinirken toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve bir önceki dönem Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın da katılması dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyadan da paylaştılar
Bu üçlünün sosyal medya hesaplarından da fotoğrafları paylaştığı gözlenirken yapılacak yerel seçimler öncesinde Keskin’in belediye başkanı adayı olacağı ve Arslan’ın da aday olmaması halinde il başkanlığı için gündeme geleceği konuşuluyor.

Acaba hangisi?
Üçünün yerel seçimlerde isimlerinin gündeme geleceği de konuşulurken hem yerel seçimlerde hem de il başkanlığı konusunda hangi isimlerin ön plana çıkacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Keskin, Ay ve Arslan’ın özellikle genel merkezde yapılan toplantıların birçoğunda yer alması da dikkat çeken konular arasında.  

Haber: M. AYDIN