Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti'nin Anıtpark'ta halka vereceği iftara katılmak üzere Düzce'ye geldi. Bakan Suat Kılıç, Düzce'ye gelişinde Vali Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Ak Partili İsmail Bayram, AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmazve AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu tarafından çiçeklerle karşılandı. Ak Parti teşkilatı tarafından tam kadro Kaynaşlı gişelerinden karşılananan Kılıç, ilk olarak Düzce Valiliği'ni ziyaret etti. Polis merasim mangasını selamlayan Bakan Kılıç, Valilik Şeref Defteri'ni imzalayarak makama geçti.

 



Bakan Kılıç'a, kente ilişkin brifing veren Vali Adnan Yılmaz, ziyaret anısına ebru tablosu hediye etti.

Valilikte Düzce'de yapılan hizmetleri anlatan Kılıç, Gençlik merkezi inşaatının devam ettiğini yeni binaya yıl sonuna kadar geçileceğini söyledi.

 

 



Çok sıcak bir karşılama ile karşılaştığını belirten Bakan Kılıç, " Düzce Bizim Önemsediğimiz Batı Karadenizdeki önemlili bir ilimiz. Altyapıdaki eksiklikleri biran önce gidermek istediğimiz illerden biri. 2012-2013 yatırım programına Düzceliler ve Düzceli gençlerin ihtiyacı olan yatırım başlıklarını sıralamış oluyoruz. 2012-2013 yılları Düzce gençleri için yatırım yılları olarak adlandırılacak boyutta. Gençlik ve spor bakanlığı nezninde Düzcemiz'in öncelikli konumu dikkat çekmiş durumda."dedi.

 

 



Kılıç, Valilikteki ziyaretin ardından yürüyerek yeni açılışı yapılan Gençlik Merkezine geçti. Bakan Suat Kılıç'a, gençlik merkezinde öğrenciler yaptıkları aktiviteleri sundu. Gençlerle bir süre sohbet eden Kılıç, 18 Temmuz stadyumunun açılışına katılmak için ayrıldı.

Açılışı oğluna yaptırdı



Bakan Suat Kılıç, yanında getirdiği lise öğrencisi oğlu 16 yaşındaki Muhammet Emin Kılıç'a kurdeleyi kesmesi için elindeki makası uzattı. Bunu gören Milletvekili İbrahim Korkmaz, Bakan Suat Kılıç'a başka bir makas verdi. Eliyle makası geri çeviren Suat Kılıç, "Ben artık bu tesisleri gençlere açtırıyorum. Bence sizde gençlere açtırmalısınız" dedi.

 

 



Açılışın ardından stadyuma giren Bakan Kılıç, tribünleri dolduran sporcuları selamladı. Kılıç, stadyumun içinde bulunan antrenman salonlarını gezdi.

 

 

 

 

Tuğla İle Duvar Ördü