Adalet Yürüyüşü’nün 8.gününü Bolu Mengen sapağında tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramında Düzce’de olacak. CHP Düzce İl Başkanlığı, Kılıçdaroğlu’nun Düzce güzergahı ve konaklama alanı olarak belirlenen bölgelerin yer aldığı programı açıkladı.

CHP Düzce İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu Ramazan (bayramının birinci günü) olan 25 Haziran Pazar günü Kaynaşlı’ya intikal edecek. Kaynaşlı’da yol kenarında uygun bir alanda konaklayacak olan Kılıçdaroğlu, 26 Haziran Pazartesi (bayramın ikinci gününde) sabah saat 09.00’da yürüyüşe başlayacak, aynı gün D-100 karayolu Küçük Melen Mevkiinde bir otelin önünde geceyi geçirecek.

27 Haziran Salı günü (bayramın üçüncü günü) yine sabah saat 09.00’da yürüyüşüne kaldığı yerden devam edecek olan CHP Lideri, Düzce’deki üçüncü durağı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün ayran içtiği Gümüşova’ya bağlı Selamlar Köyüne ilerleyecek. Geceyi Selamlar Köyünde geçirecek Kılıçdaroğlu 28 Haziran Çarşamba günü sabah saat 09.00’da yola çıkacak ve Düzce’den ayrılacak.

İl Başkanlığı ayrıca programın kesin olmamakla birlikte şartlara göre değişiklik gösterebileceğini bildirdi.

Haber:Y.SEVER