DAVULLAR ÇALINMADI


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı yerel seçimlere 18 gün kala Düzce'de miting yaptı.Kılıçdaroğlu Kaynaşlı otoban gişelerinde Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Nurettin Türkmen ,belediye başkan adayları ve partililer vardı karşıladı. Partililer karşılamaya davulcu gelmesi üzerine Gezi Direnişlerinde başından gaz fişeği ile vurulup 269 gün komada kalarak hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın cenazesinin bugün yapılacağını söyleyerek davul çalınması engelledi.Yarım saatlik bekleyişin ardından Kılıçdaroğlu karşılama alanına gelerek partililerle tek tek tokalaştı.

 

 

KILIÇDAROĞLU“HIRSIZ BAŞBAKAN”


Karşılamanın ardından Mining alanına doğru yola çıkıldı. Yağış beklenmesi nedeniyle Durmazlar düğün salonunda yapılacak olan miting hava şartlarının iyi olması sebebiyle son anda karar değiştirilip açık havada yapıldı. Spor sokak girişinde AK Parti seçim bürosunun ön tarafında yapılan mintinge çok sayıda partili katıldı. Seçim otobüsünün üzerinden Düzceliyi selamlayan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında Başbakan Erdoğan'a yönelik iddialı açıklamalarda bulundu.Konuşmasının büyük bölümünde Başbakan'dan hırsız diye bahseden Kılçdaroğlu artık hırsız deyince onun adı akla geliyor diyerek bunun sadece Türkiye'de değil Dünyada bilindiğini iddia etti.Hiç kimsenin endişesi yok Türkiye Cumhuriyetinde böyle bir Başbakan ve Hükümet görülmedi diyen Kılçdaroğlu AK Partiye oy verenlere seslendi.
Kılıçdaroğlu“Ak Partiye oy verenlerle Başbakan'ı aynı kefeye koymuyorum.Biz geleceğiz yoksulluğu,yolsuzluğu önleyeceğiz dediler oy verdiniz.Verdiğiniz oylara Bir şey söylemiyorum sizi suçlamıyorum.Her yurttaşın inancı ne olursa olsun asla ayrım yapmadan insan olduğu sürece başımın üstünde yeri var.Elbette farklı görüşler olacak ,halkımıza yalan söylediniz hırsızdan asla Başbakan olmaz .Bu Ülkemizin insanların vicdanına sesleniyorum.Olmuyorsa indirmemiz lazım ancak kavga dövüşle değil demokratik yollarla bunu yapmamız gerekiyo” dedi.

 

 

 

DÜZCE ELİNİ VİCDANINA KOY


“30 Mart yerel seçimlerinde Düzce elini vicdanına koy öyle oy kullan. Düzce bu bölgenin en önemli yeridir.İl oldu ancak mega köy olmaktan kurtulamadı.Nedenmi nedenini burayı yöneten Belediye Başkanına soracaksınız.Çağdaş,güzel bir kent olmak istiyorsanız yönetimi değiştireceksiniz.Namuslu bir insan her kuruşun hesabını veren insanı başa getireceksiniz” Bizim öyle bir Belediye Başkan adayımız var diyerek Düzce adayı Basri Karslıoğlu'nu yanına çağırarak elini kaldırdı.”

 

 

Önce hizmet diyorsun Düzce'ye 11 yıldır bir otogar yapamadın ,okul yapamadın Düzce'nin çocukları prefabrik okullara gidiyor bunun nesi hizmet diyen Kılıçdaroğlu ardından 17 Aralık yolsuzluk operasyonu olaylarına değindi. Bu süreci sert ifadeler kullanarak değerlendiren Kılıçdaroğlu Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile aralarında geçen telefon konuşmasının montaj olmadığını savundu. Amerikada montaj olup olmadığını ortaya çıkaracak bu işi yapan uzmanlar var. Bizzat kendim teklif ettim ,montaj oluğ olmadığını öğrenmek için gönderilsin dedim korkudan göndermediler demekki doğru diyen Kılıçdaroğlu İktidar bunları Paralel Devlet yaptı diyorlar eski parayla yediyüzmilyarlık kol saatinide paralel devletmi taktı kolunuza dedi. Yolsuzluk yapan bakan isimlerini saydığı esnada ezan okunduğunu duyan Kemal Kılçdaroğlu ezanın bitmesini bekleyelim diyerek kısa süreli konuşmasına ara verdi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması ara ara Baibakan Kemal,Halkçı Kemal sloganları ile kesildi.


Akçakoca'da terminal var çünkü CHP ve Fikret Albayrak var diyen Kılıçdaroğlu biz halkın ve onların yanında çalışan bir partisiyiz dedi.Kılıçdaroğlu Başbakanın kendi için eleştiri yaparken ağza alınmayacak kelimeler kullandığını iddia etti. 
 

 

“BAŞÇALAN ERDOĞAN”


Kılıçdaroğlu “Başbakan'ın Eskişehirde bir konuşması var .Evlatlarıma helal lokma yedirmedim sen nasıl haramdan bahsedersin dedi. Görüyormusunuz Allah nasıl şaşırtıyor. Başçalan kendi ağzıyla söylüyor. 17 Aralık sonrası toplam 85 milyar Euro çaldılar.CHP iktidarı bunların tamamını o yolsuzlardan alıcam ve sizlere vericem.Bir Ülkenin siyasetçisi zenginleşiyorsa halkı fakirleşiyordur bunu hiçbir zaman unutmayın ”dedi.
Kılçdaroğlu 30 Mart günü sandığa gittiğinizde ya helalden yana ya da haramdan yana oy kullanacaksınız bunun anlamı budur dedi.

 

 

SİYASİ AHLAK KANUNU ÇIKARTACAĞIZ