Kongre sürecine giren AK Parti’de hareketlilik tüm hızı ile devam ediyor. Bir yandan aday olmak isteyen isimler kulis çalışmalarını devam ettirirken bir yandan da delegelere yönetimde kimi görmek istedikleri soruluyor. Buna bağlı olarak AK Parti’de bugün anket çalışması vardı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Düzce Koordinatör Milletvekili Mehmet Ali Okur Başkanlığından bugün mahalle ve köy temsilcilerine teşkilat başkanlarına yönelik bir anket düzenlendi. Genel merkez tarafından gönderilen ankette AK Parti’nin il ve merkez ilçe yönetiminden memnun olup olmadıkları ve yeni yönetimde kimi görmek istedikleri soruldu.
Partililer anketleri doldurarak Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’a teslim etti. Okur, topladığı anketleri genel merkeze iletecek ve genel merkezde çıkan sonuçlar değerlendirilerek Merkez ilçe ve İl Başkanlıkları için yol haritası oluşturacak.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Düzce Koordinatör Milletvekili Mehmet Ali Okur, ülke genelinde teşkilatların yaklaşan kongre öncesinde çalışmalarını devam ettirdiklerini ve anketleri rapor haline getirip genel merkeze sunacaklarını belirtti.
Okur, “Ülke genelimde genel olarak teşkilatlarımızın il başkanlıklarında yaklaşan kongre süreci ile alakalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın içerisinde görev yaşan mahalle temsilcileri, köy temsilcileri, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticiler, gençlik kolları ve kadın kollarından görüşlerini almak için buradayız. Genel merkez tarafından hazırlanmış bir formumuz var. Bu formu dağıtarak onların görüşlerini alacağız. Rapor haline getirip genel merkeze sunacağız.” Dedi.
Anket sonuçlarının aday olmak isteyen isimler üzerinde etkisinin olacağını da ifade eden Okur, teşkilatların daha başarılı olması adına genel kanaate başvurduklarını söyledi.

Okur, “Arkadaşların görüşleri önemli ve etkilidir. Burada zaten bir nevi aday görmek istedikleri kişileri soruyoruz. Hem mevcut yapının durumunu ölçme adına hem de önümüzdeki süreçte teşkilatların daha başarılı olması adına genel kanaate başvuruyoruz. Bu sonuçlar kesin karar değildir ama aday isimlerin değerlendirilmesi adına önemli bir etkendir.” Şeklinde konuştu.

Haber; R. BAL