Yerel seçimler öncesinde AK Parti'nin sandık müşahitleri Konya Milletvekili Ali Öztürk tarafından eğitiliyor. Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından AK Parti'nin seçim müşahitlerini eğitmek amacıyla AK Parti Konya Millitvekili Ali Öztürk görevlendirildi. Öztürk, eğitim toplantısı öncesinde açıklamalarda da bulundu.

Düzce'nin alt yapısı konusunda AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram'ın gerekli çalışmaları yapacağına inanıdğını söyleyen Öztürk, “Düzce'yi çok iyi bilmiyorum. Ama AK Parti Düzce Belediye Başkan adayının göreve geldikten sonra Düzce'nin altyapı sorunlarına eğileceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Seçimlerde hangi partinin ve hangi adayın başarılı olacağının sandıklara oy verilme işlemyle birlikte belli olacağını da ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, “Parti olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz ama kesin başarılı oluruz şeklinde bir ifade kullanamayız. Kimin başarılı olacağını sandıkta kullanılacak oylar belirleyecek. Bu nedenle şu başarılı olur bu başarılı olur diyemeyiz. Hep birlikte bekleyip kimin başarılı olacağını göreceğiz. Biz Düzce'ye seçim müşahitlerini bilgilendirmek için geldik.” şeklinde konuştu.