KİŞİLER DEĞİL PROJELER KONUŞULSUN

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş Kalıcı Konutlar Çamlıevler Mahallesi'nde yer alan sosyal tesislerde vatandaşlarla ve sandık başkanları ile bir araya geldi ve seçimler için destek istedi.

Ak Parti hükümeti döneminde yapılan çalışmaların anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından sözü alan Keleş, geçmişten günümüze Ak Parti'nin çok büyük işler başardığını ve daha da ileriye gidebilmek için bu seçimlerde halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Keleş, Türkiye'nin önünün kesilmeye çalışıldığını da vurguladı.



Adayların birbirlerine hoş olmayan sözlerle sürekli gündeme geldiği Düzce'de, Keleş bu tür davranışla değil projelerle yer almasının daha doğru olduğunu söyledi.


Keleş, "Hiç kimse ile kavga dövüş içerisinde değiliz. Herkes planını programını anlatsın. Herkes elindeki gücü göstersin." dedi.

Adayların siyasi tecrübesi olmasının önemini vurgulayan Keleş, iktidar partisinin belediye başkanı olmanın avantajına değindi. 

 

ANKARA'DAN İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ

Keleş, "Düzce gibi yeni il olmuş, zor günler geçirmiş bir ilin kendi öz kaynaklarıyla geçinmesi çok zor. Biz geçen dönem belediyeyi devraldığımızda yıllık bütçesi 12 milyon, aylık geliri 750 bin ve aylık gideri ise 1.5 milyon liraydı. Eğer arkanızda güçlü bir iktidar varsa ve siz de iktidarın belediye başkanıysanız gider hizmeti koparırsınız." dedi.

Keleş, "inşallah bu seçimde sandıktan güçlü bir şekilde çıkarsak , Ankara'dan isteyip de alamayacağımız hiçbir şey olamaz." dedi ve vatandaşlardan kendisine verilen desteğin güçlü bir şekilde sandığa yansımasını istedi.

Toplantının devamında vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan Keleş, pazaryerinin giyimle ilgili kısmı için üstü kapalı bir proje hazırladıklarını, ulaşım için de metrobüs tarzı daha çok kişiyi daha hızlı taşıyacak bir proje üzerinde durduklarını belirtti.

Keleş en çok merak edilen konuların başında olan kalıcı iş yerlerinin ise kısa zamanda devredilip canlandırılması gerektiğini vurguladı.

 

ESNAF ZİYARETİ

İstanbul Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçim gezilerini sürdüren Keleş, esnafın dertlerini dinledi ve desteklerini istedi. Esnafların ziyaretten memnun kaldıkları gözlenirken, Keleş'i gören bazı vatandaşlar da fırsatı değerlendirerek sıkıntılarını dile getirdiler.

5.SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Ak Parti'nin Malatyalı Pasajı'ndaki 5. seçim bürosunun açılışına katılan Mehmet Keleş'i burada Düzce Milletvekili Osman Çakır ve Belediye Başkan Aday Adayları olan Nihat Çelik ve Rukiye Yeşil yanlız bırakmadı ve birlik beraberlik mesajı verdiler.

Mehmet Keleş Düzce’nin sorunların hakim olduğunu vurgulayarak parlayan bir kent haline getireceği vaadinde bulundu. Düzce Milletvekili Osman Çakır ise yerel seçimin önemine değindi ve Ak Parti’nin iktidarlığı boyunca birçok konuda önemli çalışmalar yaptığını belirtti.

Konuşmaların ardından Seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.