30 Mart yerel seçim sürecinde son 10 gün içerisine girildi.AK Parti il teşkilatı ,çadır toplantılarına aralıksız her akşam devam ediyor.Yeni Mahalle, Karahacı Musa Mahallesi ve Fatih Mahallesi arasında konuşlandırılan seçim çadırına üç mahallenin de ilgisi oldukça yüksekti. AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, belediye meclis üye adayları ve teşkilat mensuplarının katıldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu yaptığı konuşmada yerel seçimin önemine ve gündeme dair açıklamalarda bulunarak vatandaşlardan 30 Mart yerel seçimleri için destek sözü aldı."Milli iradeye,Başbakanımıza,Ulu öndere sahip çıktığınız içi Allah hepinizden razı olsun" diyerek sözlerine başlayan Kaşıkoğlu "Artık son düzlükteyiz Türkiye'yi ayağa kaldıran Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağız,ona uzanan kirli elleri kıracak mıyız, kırmayacak mıyız?" dedi.


BAŞBAKANIMIZA UZANAN KİRLİ ELLERİ KIRMA VAKTİ



Kaşıkoğlu"Yerel seçimler için çok tehlikeli bir tuzak var.Kardeşimiz olarak gördüğümüz abiler ablalar kapı kapı geziyorlar ve oyunuzu kime verirseniz verin AK Partiye oy vermeyin diyorlar.Sandıkta deviremedikleri AK Parti'yi darbe ile ortadan kaldırmaya çalıştılar.Bu Ülkenin liderine eğer el uzatırsak,arkasında durursak Allah'ın izniyle Türkiye bir daha geri dönmemek üzere kara bulutları dağatacaktır.Var mısınız Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmaya?"dedi.



KIRILMAZ DENİLEN REKORU KIRDIK


Allah bu memlekete zeval vermesin ,bayrağımızı indirtmesin ,ezanımızı susturtmasın diyerek sözlerine başlayan Başkan adayı Mehmet Keleş ilk olarak Türkiye gündemi ile ilgili konuşma gerçekleştirdi.
" Ülkemizde en çok dikkat etmemiz gereken husus memleketimizdeki istikrar ve güven ortamının devam etmesidir, bu çok hayati bir meseledir. 12 yıldan beri AK Parti iktidarı ile Türkiye'de bir çok meseleyi aştık,yıkılmaz diyen bir çok şeyi yıktık,kırılmaz denilen rekoru kırdık.AK partinin icraatlerini saymaya kalksak bitiremeyiz.Bu memleket yıllarca birbiriyle kavga etti.öğrenciler,öğretmenler,işçiler ve bir çok kitle kamplaştırılarak düşman haline getirildi. Bu kavgaların tamamı dışardan uygulanan senaryolarla yaptırılmış.uydurmasyon hikayelermiş anladık ama çok geç oldu. Gezi olayları ile devam ettirilmeye çalışıldı. İnsanlar birtakım tahriklere kapıldılar. Dışardan yıkamayanlar içten bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Ya tamam diyeceğiz ya da Türkiye'yi daha ileri götürmek için devam diyeceğiz"dedi



Keleş daha sonra Düzce gündemine geldi.2004 seçimlerinde yüzde 64 oy oranı ile Türkiye birinciliği alarak beni koltuğa oturttunuz için çok teşekkür diyen Keleş yeniden sizlere hizmet için yola çıktık.Şimdi AK belediyeden mutlu şehirler ortaya çıkarıyoruz.Düzce inanamayacağınız değişikliklere sahne olacak ifadelerini kullanan Keleş "2004 yılında bana teslim ettiğiniz Düzce'yi ve 5 yıl sonra size teslim ettiğim Düzce'yi hatırlayın"dedi.Keleş'in konuşmaları ara ara vatandaşın alkış sesleriyle kesildi. 



BİR UFAK OMUZ DARBESİYLE 31'DE 31



Keleş"Şehrimiz de bizde daha güçlüyüz,geçmişte yaptığımız hatalardan ders aldık. Sizlere yeni dönemde hizmet edecek belediye meclis üyesi adayları var diyerek meclis adaylarını tanıttı.Benden sonra inşallah bu insanların içinden birisi beldiye başkanı olur.Bir ufak omuz darbesiyle Düzce belediyesi meclis üyeleri 31 de 31 olarak hizmetinizde olacak. Durmak ,beklemek ,sabretmek yok Düzceyi tanıyoruz nerden başlayacağımızı çok iyi biliyoruz. Geldiğmizde kolları sıvayıp besmele çekip işe başlayacağız sizlerden destek ve dua bekliyoruz"dedi.



Keleş konuşmasının ardından yapacak olduğu projeler ve çalışmaları ayrıntılı bir şekilde slayt gösterisi eşliğinde anlattı.

 

 

Haber;P.Yıldırım