VALİ, DÜZCE'NİN KAZANIMIDIR

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, seçimde elde edilen başarıyı GÜNLÜK Programı'nda değerlendirdi. Düzceli'nin verdiği desteğin ifade ettiği manayı iyi okuduklarını belirten Keskin, Erol Tayhan'ın konuyla ilgili sorularını cevaplandrdı."Vali Düzce için büyük bir kazanımdır" diyen Keskin yeni dönemde bürokratların daha dikkatli ve daha büyük performans sergilemeleri gerektiğini vurguladı.

"Düzce bürokrasisindeki kaliteyi ve başarıyı önce Ankara'ya taşımamız lazım" diyen Ak Parti İl Başkanı  Keskin:"Siyasetteki birlik beraberliğin haricinde , bürokrasiyle siyasetin, bürokrasiyle vatandaşın arasında köprü olma vazifemiz var bizim" dedi. "Vatandaş herşeyi bize soruyor " diyen İl Başkanı Keskin: " Hizmeti alma mekanizması biziz" diyerek görev ve sorumluluk bilinci içinde çalışacaklarını söyledi.

KIRMIZI PLAKA KAZANDIRDIK

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin,Düzce'ye kırmızı plaka kazandırmak için son ana kadar mücadele ettiklerini belirtti. Keskin,  "bakanlık nasip olmadı ancak bir komisyon başkanlığı kazandırdık" diyerek Milletvekili Dr. Faruk Özlü'nün  Milli Savunma Komisyon Başkanlığı'na getirilmesinin sevincini yaşadıklarını hatırlattı. Keskin, Milli Savunma Komisyon Başkanlığı'nın  bakana en yakın birim olduğunu belirterek :" Bakanlığı son anda kaçırdık, Bakanlık kısmet olmadı ama Milli Savunma Komisyon Başkanlığı bakana en yakın birimdir. Bakanlık olmasa da Düzce'ye verdiğimiz sözü yerine getirdik ve kırmızı plakayı da getirmiş olduk" dedi.

KEŞKE AK PARTİ'YE OY VERSEYDİK

Ak parti'ye oy vermeyenlerin bugün "keşke Ak Parti'ye oy verseydik'" dediğine şahit olduğunu kaydeden  Ak Parti il Başkanı Keskin, kendilerine oy vermeyen kesimin de dert ve dileklerini çözme gibi bir sorumluluğa sahip olduklarını söyledi.

 Haber;E.TAYHAN