Düzce il olduktan sonra, ikinci kırmızı plakayı AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü’yle gördü. Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı olan Özlü, kırmızı plakayla Düzce’ye ilk girişinde partililer tarafından karşılandı.
Özlü’yü Kaynaşlı gişelerde bekleyen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, bazı belediye başkanları, meclis üyeleri ile partililer çiçek takdim etti. Özlü, kendisini bekleyen partililerle tek tek tokalaştıktan sonra Atatürk Bulvarındaki İl Binasına geçti. Partisinin il başkanlığında basının karşısına geçen özlü ’ye il başkanı Hikmet Keskin, besmele yazılı tablo hediye etti. Komisyon başkanlığının Düzce’de uzun yıllardır beklenen bir görev olduğuna dikkat çeken Keskin, Özlü’yü tebrik etti.

Seçim döneminde kullandıkları “birlikte daha iyiye” sloganını hatırlatan AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı ve Düzce için verdikleri sözlerin arkasında olduklarını dile getirdi.

Özlü, “Başbakanımız teşekkür ediyorum. Hem Başbakanımızın hem de Cumhurbaşkanının Düzce için kanaatleri olumlu. Düzce’yi seviyorlar. Düzcelilerin endişesi olmasın.  Biz kendi içimizde değil, diğer illerle  yarışacağız. Bu görevler daha iyi hizmet içindir. Düzce için güzel işler yapma arzusundayız.” İfadelerini kullandı.

Özlü ayrıca, 1 Aralık’ta söz verdiği gibi 300 yataklı hastane inşaatının tesliminin yapıldığını söyledi ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağını belirtti.Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise Özlü’nün uzmanı olduğu komisyonda başarılı işlere imza atacağını belirtti. 

Haber;S.KAŞKIR