HAS Parti İl Başkanı Halil Aydın Düzce’deki siyaset tarzının kavgacı bir şekle doğru gittiğini ve bu siyasetin Düzce’ye bir kazanç sağlamayacağını ifade etti.
Aydın Öncü Mikrofonlarına yaptığı özel açıklamada Düzce’deki siyasetin genel başkan ağzına doğru gittiğini ve sorunlara çözüm üretilmeyen bir siyaset tarzının olduğunu ifade etti ve “Kişisel kavgalarla siyaset yapılıyor” dedi.

Aydn: “Türkiye genelinde onaylamadığımız bir siyaset yapılıyor. Birisi ata binemezsin diyor. Diğeri sen merdivene binemiyorsun diyor. Birisi bozkurtlarımla gelirim diyor. Diğeri ben çakallarla gezmem diyor. Bu tarz vatandaşın sıkıntılarına çözüm değil. Bu durum Düzce’de böyle olmaya başladı. İlk zamanlar daha ılımlı yapıcı bir siyaset tarzı vardı ama son günlerde kavgacı bir siyasete doğru gidiyor artık. Biz bunu hiç onaylamıyoruz. Birisi sizden konu mankeni olur diyor. Birisi bu göreve en layık bendim diyor. Halkın sorunlarına ilişkin hiçbir konu gündeme gelmiyor. Kişisel kavgalarla siyaset yapılmaya çalışılıyor.”

Daha sonra seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, köy köy gezdiklerini ve partinin programını neler yapacağını herkese tek tek anlattıklarını ifade etti. Aydın, bir milletvekili çıkarmak istediklerini ve bu yükü kaldıracak niteliğe sahip adayların olduğunu vurguladı. 

Haber; R. BAL