Ak Parti Milletvekili Osman Çakır, bayram dolayısıyle sorduğumuz sorulara verdiği cevaplarda yine gündem yaratacak tespitlerde bulundu.


Kurban Bayramı mesajında tüm Düzcelilerin Kurban bayramını kutlayan Milletvekiil Çakır, “Kurban Allah’a yaklaşma ibadetidir. Kişinin erdemlerle yükselmesi ve kendisini küçültecek bir takım duygulardan uzaklaşmasıdır. Düzce’de her zaman bayramlarımız neşeli geçmiştir. Rabbim tüm halkımıza bayram vesilesiyle inşallah güzellikler nasip eder. Bu arada gerek İslam dünyasında gerekse Ukrayna’daki olaylar yüzünden içimiz buruk. Hz. Adem’den bu yana kardeş olan insanlar arasındaki bu savaş hepimizi üzüyor. İnşallah önümüzdeki dönemlerde ekonomik, siyasi ve askeri yönden daha güçlü bir Türkiye ile dünyada adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz” dedi.


İl Başkanlığı seçimlerinde izlenecek yolla ilgili sorumuzu “biz müdahil olmayacağız” şeklinde cevaplandıran Milletvekili Çakır :”Bu seçimlerde de ileri demokrasi uygulayacağız. Allah’ın izniyle biz yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok. Biz bu seçimlerde milletvekilleri olarak müdahil olmayacağız, bize sorarlarsa sadece görüşümüzü söyleyeceğiz.” dedi:


Milletvekili Çakır, İl Başkanı Kaşıkoğlu'nun il başkanlığı ve Milletvekilliği adaylığı konusunda sorulan soruya “Düzce için hizmet edecek arkadaşlar seçilsin. Daha sonra da milletvekilliği seçimleri var. Düzce halkı olarak bu seçimlerde de hükümetimize sahip çıkalım.Düzce’de de huzur ve mutluluk inşallah devam etsin.İl başkanımız dilerse görevine devam eder, dilerse milletvekilliğine aday olur. Bu konuda tabi ki tercih kendisine ait. Bizle istişare ederse görüşlerimizi söyleriz” dedi:


İl başkanı Kaşıkoğlu'nun milletvekilliği adaylığı ve Ak Partiye milletvekili aday adayı olarak müracaat edeceklerle ilgili sorduğumuz bir başka soruya “Kökleri Düzce’de olan, Düzce’nin ızdırabını çekecek, Düzce’yi temsil edebilecek birçok arkadaşımızın aday adayı olmasını istiyoruz.” şeklinde cevaplandıran Osman Çakır'ın “Kökleri Düzce'de olan” sözüyle kimi veya kimleri kast ettiği ilerki günlerde belli olacak.Çakır, şimdilik tartışma yaratacak bu sözü sar ederken isim vermekten kaçındı:


“ Düzce halkı her zaman Ak partinin yanında oldu ben inanıyorum ki bundan sonra da yanında olacaktır ve inşallah 3-0 ile yolumuza devam edeceğiz” diyerek seçim tahmininde bulunan Milletvekili Çakır, Konya ve Rize'nin olduğu yerde rekor sonuç elde etmemiz o kadar da kolay değil diyerek de seçimde rokoru zorlayacaklarını söyledi.

 

Haber: E. Tayhan