Cumayeri’nin MHP’den seçimi kazanan Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu koltuğa oturur oturmaz başlattığı işçi kıyımlarına pes dedirten uygulamalarla devam ediyor.



Önce 8 işçiyi attı, şimdi kadın çalışanı olmayacak yere sürdü

Yaklaşık 10 yıldır belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan 8 personeli sırf AK Parti ve eski Başkan Recep Tuna’ya destek verdikleri için kapının önüne koyan ve performans düşüklüğünü bahane eden Koloğlu’nun yeni hamlesi Düzce tarihinde hiçbir belediye ne görüldü ne de duyuldu.



Sadece erkeklerin çalıştığı araç bakım birimine atadı

6 yıldır Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde çalışan ve 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde AK Parti’den Cumayeri Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Kübra Arslan mobbing gibi bir uygulamayla karşı karşıya kaldı. Başkan Koloğlu bu sabah imzaladığı yazıyla Kübra Arslan’ın görev yerini değiştirdi. Yeni görev yerinin yazılı olduğu resmi kağıt sabah eline ulaşan Arslan sadece erkeklerin çalıştığı bir birim olan Taşınır Kayıt Kontrol’de görevlendirildiğini öğrenince büyük şok yaşadı.



Yüksek lisans ve doktora eğitimini hiçe saydı

Tek bir kadının çalışmadığı, kadınlar için hiçbir ayrı alanın bulunmadığı bir birime adeta sürülür gibi gönderilmesine tepkisiz kalmayan Arslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nu açıklama yapmaya davet etti. Ayrıca AK Parti’ye olan sevgi ve desteği dolayısıyla kendisini hedef alan Koloğlu’nun yüksek lisans ve doktora eğitimini hiçe sayarak, insanlığa, vicdana ve İslam’a sığmayan bu uygulamayı yaptığını savundu.



“AK Parti Cumayeri Belediye Başkan Aday Adayı olmam mı rahatsız etti?”

Arslan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sn. MHP'li Başkanım Mustafa Koloğlu'na hepinizin huzurunda sormak istiyorum; Mali Hizmetler Müdürlüğünde 6 yıldır görevimi icra etmekteyken Kademeye sadece erkek personelin araç bakım-onarım, tamir işlerini yaptığı yere bayan tuvaletinin dahi bulunmadığı bir yere sürülüyorum, pardon görevlendiriliyorum. Bunu ne amaçla yaptığınızın merağı içerisindeyim. Yüksek lisansını tamamlamış doktora çalışmasını sürdüren bir genç olarak ihtisas yetersizliği mi, AK Parti Cumayeri Belediye Başkan Aday Adayı olmam mı, FETÖ ile verilen mücadelede devletimin yanında yer alıp Hakan Şükür'e sevgi saygı methiyeleri düzen personelin ihraç edilmesi mi, yoksa eskiden kalan siyasi başarısızlıklarınızın rövanşını benim üzerimden görmek mi?”

 



Haber: S.ÜNSAL