5 yıldır AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan’ın yaklaşık 20 yıl sonra devlet kadrosuna Maliye Bakanlığına atanarak geri dönmesiyle başkanlık için kamuoyunda merak edilen ‘Yerine kim geçecek?’ sorusunun cevabı belli olmaya başladı.

Arslan’ın yeni görevine başlaması ile birlikte boşalan merkez ilçe başkanlığı koltuğuna yine Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nda görev yapan Hakan Kuşçuoğlu isminin en güçlü aday olarak öne çıktığı partiden sızan bilgiler arasında...

Parti de sıcak bakıyor 

Eski Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan’la uyumlu bir çalışma yürüten ve programlarda sık sık birlikte boy gösteren Kuşçuoğlu ismi üzerinde parti içinde de hemfikir olunduğu belirtiliyor.



Genel Merkezin yeni başkanı belirleme sürecinde il yönetimiyle istişare halinde olarak il başkanı, milletvekilleri ve eski başkan Durmuş Arslan’ın fikrini alabileceği konuşuluyor.

Merkez ilçe başkanlığı için adı ön planda olan Kuşçuoğlu’nun parti içerisinde bir dönem İlçe Yerel Yönetimler Başkanlığı şuan ise Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı yaptığı biliniyor.

Haber:Y.SEVER