MHP Düzce Belediye Başkanı Adayı Ömer Küçük dün akşam Darıcı, Sarayyeri ve Aydınpınar mahallelerini ziyaret etti. İl Başkanı Kenan Ilgaz, Merkez ilçe Başkanı Abdullah Danışmaz, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarının da katıldığı gezilerde Küçük, seçmenlerine projelerini anlatıp destek istedi.

Yaşanan kriz nedeniyle gittiği her bölgede İşsizlik sorunu ile karşılaşan Küçük, İşsiçliğin çözümü noktasında gerekli girişimleri yapacaklarının sözünü verirken, mahallelerin alt yapı sorunları başta olmak üzere tüm ihtiyaçları ile yakından ilgileneceğini ve makamında oturan bir başkan değil, sahada çalışan bir başkan olacağını söyledi.

Aday olmadan önce Düzce ile ilgili yapılabilecek çalışmaların projelerini hazırladığını ve tüm mahallelerdeki sorunları bildiğini belirten Küçük, nasip olur göreve gelirsek , vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaz ve halkımıza hizmet edeceğiz dedi.

MHP Kadın Kolları da bugün Kadınlar Günü dolayısıyla biraraya geldi.

Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan MHP Kadın Kolları Başkanı Işın Geçgel, kadınların önemine değinerek “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tüm kadınlarımız için bir gelecek getirmesi temennisi ile bu günü kutlarım. Aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün Mevlid Kandili ile aynı güne rastlaması dolayısıyla tüm Türk İslam Aleminin Mevlit Kandili'ni kutlar hayırlara vesile getirmesini dilerim.” şeklinde konuştu.