Bir önceki yasama yılında Milli Savunma komisyonu üyeliği yapan AK Parti Düzce Milletvekilimiz Fevai Arslan, Düzce’yi bu kez Çevre Komisyonunda temsil edecek.

Arslan çevre sorunlarıyla ilgilenecek!

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş’ın başkanı olduğu komisyonda çevre komisyonunda Türkiye’nin her yerindeki çevre sorunlarına el atacak olan Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce’deki çevre sorunlarıyla da yakından ilgilenecek.

Keşir: Uzmanı Olduğu Komisyona Seçildi

TBMM ihtisas komisyonlarının belirlenmesinin ardından AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunda görev alacak. Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun başkanlığını yaptığı Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunda daha önceden de Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde yaptığı çalışmalar göz önünde bulundurularak komisyona seçilen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in hiç de uzak olmadığı konular hakkında önemli çalışmalara imza atacağı düşünülüyor.

AK Parti Düzce Milletvekilimiz Fevai Arslan ve  Ayşe Keşir’i tebrik eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Düzce Milletvekillerimizin farklı komisyonlarda olması bizi memnun etmiştir. Düzce’miz ve ülkemiz için hayırlı işlere ve çalışmalara imza atacaklarını düşünüyorum. ” ifadelerinde bulundu. 

Haber;S.KAŞKIR