Ak Parti ilçe kongreleri devam ediyor. Tek listeyle ve tek adayla girilen kongrelerde adayın tek oluşu kongrelere olan ilgiyi azaltıyor. Saat 11.00'de başlayan Ak Parti Çilimli ilçe kongresinde il teşkilatından gelen ve çevre ilçelerden gelen misafirlerin dışında Çilimli halkından az sayıda partilinin bulunması dikkatlerden kaçmadı. İl başkan aday adaylarının da ön planda yer aldığı kongrede eski ilçe başkanı Osman İlhan başkanlığını tescilledi.

Milletvekili İbrahim Korkmaz, Çilimli'deki TOKİ Konutlarını "Komünist sistemi andırıyor" diyerek yeni bir tartışma başlattı. Ak Parti Çilimli kongresinde partililere hitabı esnasında şehrin estetiğine dikkat çeken Milletvekili Korkmaz "TOKİ'nin binaları hiç güzel görünmüyor. Binalar komünist sistemi hatırlatıyor. Çirkin bir görüntü diyerek başladığı konuşmasında ilçedeki TOKİ konutlarının yüksek oluşunun Çilimli'nin doğal estetiğini bozduğunu söyledi.

Milletvekili Fevai Arslan'da "huzur ve güvene" işaret etti. "Birbirimizle ve birbinizle iyi geçinin" diyerek partililere seslenen Milletvekili Arslan:" Huzursuzluktan iş çıkmıyor" dedi. İl Başkaın Kaşıkoğlu'da konuşmasında muhalafete yüklenerek MHP İl Başkanı Danışmaz'ın ismini vererek "CHP ve MHP atıyor" dedi. Çilimli Belediye Başkanı Muhsun Yavuz, yaptığı konuşmada icraatlarını sıralarken, ilçe başkanı Osman İlhan verilen desteğe teşekkür etti.

 Haber; E. TAYHAN