Ak Parti Kaynaşlı'da aday tanınım toplantısı düzenledi.Kaynaşlı Kızılay Toplum Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu,Belediye Başkan Adayı Erol Bayraktar,mevcut Başkan İsmail Korkmaz ,il teşkilat üyeleri ve çok sayıda Kaynaşlılı vatandaş katıldı.
Muhalefet parti temsilcilerinin de katıldığı toplantıda başkan adayı Erol Bayraktar projelerini ve hedeflerini anlatarak ilçe halkından destek istedi. Bayraktar'ın uzun süren konuşması ise katılımcıların sıkılmasına neden oldu.




"ALIN SİZE EN BÜYÜK CEZA BAYRAKTAR"

Yoğun katılımın olduğu törende Bayraktar'ın uzun süren konuşması İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun sözlü tepkisiyle espiri konusu oldu.

Kaşıkoğlu "Mikrofon ele geçti mi kolay kolay bırakılmaz Siz miydiniz İsmail Hoca'yı beğenmeyen? "Suratı gülmez ,konuşmaz!" diyen. Alın şimdi size en büyük ceza Erol Bayraktar. Güzel konuşuyor. Allah dilde vermiş, siyaseti de biliyor. Şimdi konuşuyor, konuşuyor ama bu milletin sabrıyla da oynamayacaksın az konuşup çok iş yapacaksın." dedi.


Akabinde Kaşıkoğlu genel bir değerlendirme konuşması yaptı. "Hiçbir zaman kibirlenmedik,böbürlenmedik." diyen Kaşıkoğlu, "Makam mevki peşinde koşarken halkımızı unutmadık. Bu halk kendi çıkarları için parti parti dolaşan menfaati için adam satanlara papuç bırakmayacak ve en güzel cevabı sandıkta verecektir." dedi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdı. 

KENERA ÇEKİLMESİNİ BİLİRİZ
Kaynaşlı aday tanıtım töreninde bir diğer konuşmacı mevcut Başkan İsmail Korkmaz oldu. Kendilerine verilen güvene layık olmak için çalıştıklarını vurgulayan ve ilçe halkına teşekkür eden Korkmaz, aday gösterilmeyerek partisinden istifa edenlere göndermede bulundu.

"Biz bu partinin sevdalısıyız. Aday yapılmazsam yokum, diyenlerden değiliz.Şahsi hesaplar peşinde koşmuyoruz biz siyaseti hizmet için yapıyoruz.Yeri geldiğinde kenara çekilmesini de biliriz.Başım dik alnım açık olarak karşınızdayım.Ömrünü halkına adamış bir başbakanımız var." dedi.

 

Haber;P.Yıldırım