Ak Parti'nin il teşkilatlarında kongre süreci başlarken, koordinatör milletvekilleri de illere ziyaret ederek herhangi bir aksaklık olmaması konusunda il ve ilçe başkanları ile bir araya geliyor. Bu kapsamda Düzce'de görevlendirilen Koordinatör Milletvekili ve Ak parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Düzce'de il, ilçe, belde, kadın ve gençlik kolları başkanları ile toplantı yaptı.

Okur ziyaretinin amacının kongre öncesi değerlendirmelerde bulunarak sorunsuz bir kongre geçirmek olduğunu ifade etti. Bu sürecin olağan bir süreç olduğunun altını çizen Okur, “Başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla süreci en güzel şekilde yöneteceğiz.” dedi. 

Okur,Kongre öncesi birden çok ismin kulislerde dolaşmasıyla ilgili olarak “Bunlar demokrasinin gereği ancak bizim gönlümüz tek liste çıkmasından yana” şeklinde konuştu.

“Demokrasi demek sadece insanları birbiri ile yarıştırmak değildir” diyen Okur, “Bizim gönlümüz tek liste olması herkesin demokrasi hakkı var bu hakkı ellerinden alamayız. Biz alt kadrolara da uyacak şekilde daha bir birleştirici bir yapı oluşturarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

Haber; S. KAŞKIR