31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Düzce'de baş döndüren ziyaret trafiği devam ediyor. İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın bugün çeşitli temaslarda bulunmak ve açılışlara katılmak üzere Düzce'ye geldi.



Partisinin seçim çalışmalarına destek vermek için şehre gelen Aydın kalabalık bir partili grubu tarafından saat 11.30'da Hendek otoban gişelerinde karşılandı. Aydın, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, ilçe teşkilatı ve başkan adayları ile birlikte ilk olarak Gümüşova'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ardından Çilimli'ye geçen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, burada ilçe teşkilatının açılışını yaptı.





Aydın'ın Düzce programı, şu dakikalarda bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile devam ediyor. İYİ Parti İl Teşkilatı'na yapacağı ziyaret sonrası Düzce merkezde esnaf ziyaretleri yapacak olan Aydın, Konuralp Seçim Bürosu açılışına da katılacak. Dereli Tütüncü Mahallesi Dernek ziyareti sonrası Aydın, Düzce'den ayrılacak.







Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ