AK Parti'de bir önemli isim daha merkez disiplin kuruluna sevk edildi.
 
Sivri dili ve dobra söylemleri ile hem vekiliği döneminde hem de sonrasında adından söz ettiren AK Parti Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz'ı partisi gözden çıkardı.
 
Son günlerde AK Partili bazı isimlere yönelik sert eleştirilerde bulunan ve üst perdeden konuşmaya çekinmeyen Korkmaz'a parti içinden yükselen tepki giderek arttı.
 

İl yönetimi karar aldı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin başkanlığında toplanan il yönetimi, eski Vekil Korkmaz'ın tutumlarını masaya yatırdı. Toplantı sonucunda, verdiği demeçlerin yanı sıra sosyal medya hesaplarından da ağırlık olarak AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü'yü hedef alan ve kendisini sık sık eleştiren Korkmaz'ın AK Parti ile bağlarının koparılması yönünde görüşün genel merkeze sunulduğu öğrenildi.
 

Yakış'tan sonra Korkmaz...

Bu doğrultuda eski Milletvekili Korkmaz, kesin ihraç talebiyle genel merkez disiplin kuruluna sevk edildi. Korkmaz, partiden atılırsa ihraç edilen 2. Düzceli vekil olacak. Daha önce partiye karşı muhalif söylemleri nedeniyle AK Parti kurucusu ve eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış da ihraç edilmişti.
 
Öte yandan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gönül Yeşilyurt da geçen hafta Cumhur İttifakı'nın ruhuna aykırı hareketten merkez disiplin kuruluna sevk edilmişti. Yeşilyurt ile ilgili karar henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ