Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'na katılan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu. Gündeme dair görüşlerini kendine has güler yüzüyle yorumlayan Korkmaz, gazetecilere de sitemde bulunmayı ihmal etmedi.

İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle sözlerine başlayan Korkmaz, genel merkezin seçimine saygı gösterdiklerini ve hayırlı olması dilediklerini belirtti ve milletvekilleri olarak adayların destekçisi olacaklarını vurguladı.


Korkmaz, "Ben bu seçimin çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olmasını diliyorum ve inşallah Düzce'nin bütün belediye başkanlıklarını kazanmayı hedefliyoruz. Bunun içinde çalışıyoruz. Hemen akabinde şimdi il genel meclisi üye adaylarımızı belirleyeceğiz. Eminim bunda da liyakatlı arkadaşlar seçilecek." dedi.

Milletvekili Osman Çakır'ın kültür merkezinin terminale dönüştürülmesi ile ilgili fikrini değerlendiren Korkmaz, Çakır'ın bu konuda ironi yaptığını fakat ironi de olsa bu sözleri söylememesi gerektiğini belirtti.

BU KONUDA BAŞARISIZIZ

Korkmaz, kültür merkezi ile ilgili samimi açıklamalarda bulunarak, "İçime sinen bir yapısı yok ama bitmesi lazım, bu konuda başarılı olduğumuzu söyleyemem." dedi.


Korkmaz, "Bu konuda başarılı mıyız? Değiliz. Çünkü bitiremedik. En çok uğraştığımız konu bu. Prosedürü aşamıyoruz. Seçime kadar bitmesini istiyordum ama olmadı. Bundan dolayı üzgünüz ama bitmesi için hala elimizden geleni yapıyoruz. Bu konu bizim için çok negatif bir konu oldu." dedi.

BİZİM GÖREVİMIZ EL KALDIRIP EL İNDİRMEK

Geçtiğimiz gün Düzce Belediyesi’nde yaşanan silahlı tehdit olayını değerlendiren İbrahim Korkmaz kamu kuruluşlarında yaşanan şiddet olaylarını tasvip etmediğini belirtti. Milletvekili olarak görevlerinin yerel yönetimlere karışmak olmadığını ve yasa çıkarmak için el kaldırıp el indirmek olduğunu özellikle vurguladı.



Korkmaz, "Hani diyorlar ya el kaldırıp el indiriyorsunuz. Evet bizim görevimiz el kaldırıp el indirmek. Çünkü bizim asli görevimiz kanun çıkarmak ve siz o eli kaldırmazsanız yasa çıkmıyor. Memlekette hiçbir şey değişmiyor. Dolayısıyla bu memlekette yapılacak en ağır iş el kaldırıp el indirmektir. O eli kaldırıp indirmezsen ne Türkiye'yi ne de Dünya'yı yönetirsin." dedi.