AK Parti 24. Dönem Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Selam Tevhid soruşturmasında kumpas kurduğu" iddiasına yönelik firari sanıklar Fetullah Gülen ve Emre Uslu ile eski emniyet müdürleri Yurt Atayün ve Ömer Köse'nin de aralarında bulunduğu 19'u tutuklu 81 sanığın yargılandığı davanın duruşmasına müşteki olarak katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir numaralı müşteki, FETÖ Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen’in bir numaralı sanık olduğu davaya müşteki olarak katılacak olan Korkmaz, Facebook hesabından kendisine ulaşan tebligat kağıdının fotoğrafını paylaşarak Selam- Tevhid Davasının başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra aralarında Eski Başbakan Ahmet Davutouğlu, Bekir Bozdağ, Lütfi Elvan, Efkan Ala, Mehmet Ali Şahin ve Ali Babacan gibi isimlerin müşteki sıfatıyla bulunduğu davaya katılacak olan Korkmaz, 8 Mart’ta İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada yer alacak.

Korkmaz, duruşmayla ilgili Facebook’ta yaptığı paylaşımda, “Pensilvanya'daki köpeğin tasmasını elinde tutan Cıa-Nossad konsorsiyumunun emriyle; Başta sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere, Birçok bakanımızı, beni ve insanımızı takibe alan, dinleyen ve terörle ilişkilendiren FETÖ yapılanmasının hesabı Ankara ve İstanbul’daki mahkemelerde görülecek. Dünya böyledir dostlar. Eğer darbe başarılı olsaydı, adını bile bilmediğimiz bir örgütün üyesi olarak yargılanacaktık. Şimdi ise onlar sanık sandalyesinde olacaklar. Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.” İfadelerine yer verdi.