Katıldığı programlarda yaptığı kürsü konuşmasıyla gündeme oturan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz Gölyaka Kongresinde de çarpıcı açıklamasıyla ile yine dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. Konuşmasında Yeni oluşumlardan bahseden Milletvekili Korkmaz, parti içindeki iç çekişmelere göndermelerde bulundu ve 4 Ocak’ta yapılacak olan il başkanlığın kongresine işaret ederek kavgacı zihniyeti bu tarihte çöpe atacaklarını söyledi. İsim vermeyen Korkmaz’ın bu açıklamasıyla kimi kastettiği tartışma nedeni oldu.

 

GEÇİMSİZ ZİHNİYETTEN 4 OCAK’TA KURTULACAZ!

 

Korkmaz, “Bu teşkilatlar bu dava çerçevesinde yeniden dizayn edilecek ve herkes ama herkes bu davanın adamı olacak. Herkes tek tek sırtına toplumu bindirecek. Fertle toplum arasında dava, dövüş, çekişme ve sen ben konusu olmayacak. Düzce bu sürecin sonunda bundan sonra bu şekilde anılmayacak. Düzce’yi bu şekilde anmaya sebep olan siyasi zihniyet en son 4 Ocak tarihiyle tarihin çöplüğüne atılacak ve bir daha dirilmeyecek. Düzce bu anlayıştan bu kavgacı zihniyetten bu geçimsiz zihniyetten 4 Ocak tarihiyle sizlerin de desteğiyle kurtulacak” diye konuştu.

 

 

KALİTESİZ, KİŞİLİKSİZ, ŞAHSİYETSİZ İNSANLAR

 

“Buna mecburuz yoksa gelecek nesiller, bizlere lanet edecek.” Diye sözlerine devam eden Korkmaz, ağır ithamlarda bulundu.

 

Korkmaz, “Bunlar merkeze sadece kendilerini koydular davalarını koymadılar çünkü bunlar bir dava sahibi olamayacak kadar kalitesiz, kişiliksiz, şahsiyetsiz insanlar diyecekler. Böyle anılmak ister misiniz? Torunlarınızın sizi böyle anmasını ister misiniz? İstemezseniz o zaman merkeze kendinizi koymayın, merkeze davanızı, inancınızı, medeniyetinizi koyun ve etrafınızı ona göre şekillendirin. Etrafınızı kendi geleceğinize göre şekillendirmeyin. Yoksa gelecek nesiller. Sizlere de bizlere de lanet eder.” Dedi.

 

 

7 KOCALI HÜRMÜZ GİBİ



Korkmaz sözlerine şu şekilde devam etti: “Onu bunu suçlamakla onu bunu konuşmakla “demiştim, demişti”, “burası için söylemedim” “ben orası için söyledim” diyerek tabiri caizse 7 kocalı Hürmüz gibi hareket edenleri sandığın dibine gömün. Ak Parti’ye yakışır, medeniyet algımıza yakışır, bu ülkeye yakışır bir yapılanmayı bugünden itibaren burada oluşturmaya başlayın. Bırakın karnınızdan konuşmayı. Bırakın konuştuğunuzun arkasında durmamayı. Bırakın milletin zekasıyla alay etmeyi. Bırakın milleti aptal yerine koymayı. Adam gibi konuşun, adam gibi lafınızın arkasına durun.”

Haber;S.KAŞKIR