AK Parti'nin zehir zemberek açıklamalarıyla tanınan ismi Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, bu kez sert üslubunu "Selahattin Aydın'a destek veriyor" söylentilerine karşılık kullandı. AK Parti İl Teşkilatı'nın partililere yönelik düzenlediği moral ve motivasyon yemeğinde konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Korkmaz, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

 



HER LAF SÖYLEYENİ BAĞLAR

2009 yılında şimdiki aday Mehmet Keleş hakkındaki iddiaları nedeniyle İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'na "Ya açıkla, ya istifa et" çağrısı yapan Aday Adayı Selahattin Aydın'a destek verdiği ve basın açıklamalarında nasıl konuşması gerektiği yönünde Aydın'ı yönlendirdiği şeklinde çıkan söylentilere öfkelenen Korkmaz, “Her laf söyleyeni bağlar.” dedi.

BENİM ADIMA KİMSE KONUŞAMAZ

Korkmaz, “Genel merkezden ne çıkarsa sonuna kadar arkasındayız dedik. Beni tanıyan bilir. Ben konuşurken kendi ağzımı kullanırım başkanlarının ağzını değil. Ne demişsek o. Ne bir adım önü ne bir adım arkası var. Adam gibi konuştuk adam gibi arkasındayız. Bunun haricinin adam olmamak olduğunu bilincindeyiz. Geçmişte siyaset içinde her şey olabilir. Doğal olan bu. İl Başkanımız Metin Kaşıkoğlu ile Başkan adayımız Mehmet Keleş arasında bir şeyler vuku bulmuşsa şimdi helalleşmişlerse bu kimseyi ilgilendirmez. Bunun üzerinden hiç kimse bizim partimizi davamıza zarar verme hakkında sahip değil. Böylesi bir durumda kendi iline partisine zarar verecek bir tavrın içine girmek yakışmaz. Söyleyecek bir şey olsa bunu teşkilat mensubu arkadaşlarım da biliyor, çıkıp basına değil, onlara açıklarım. Bu cesaretim, yüreğim var. Benim adıma kimsenin konuşmasına müsaade etmem. Kimsenin babası değilim. Her laf söyleyeni bağlar. Biz teşkilatımızla birlik ve bütünlük için de seçimi almak için birlik ve gayret göstereceğiz.” dedi.

Öte yandan Korkmaz, bu açıklamalarıyla Aydın'a destek verdiğini kesin dille yalanlarken, Aday Mehmet Keleş'in yanında olduğunu vurguladı.

Haber: C. ÜSTÜNER