Yılbaşında ortaya atılan Hazreti polemiği gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında dört eski bakan hakkında verilen karar hakkında iktidara yüklenirken Milletvekili İbrahim Korkmaz’a da “Hazreti” polemiği üzerinden göndermede bulunmuştu. Korkmaz’ı ‘Sapık” olarak nitelendiren Bahçeli’ye Korkmaz’dan cevap gecikmedi.
Düzce Milletvekili Korkmaz hakkında esip gürleyip, “katli caizdir “diyerek ferman buyurduğunu söylediği MHP Liderine “bana sapık” diyerek size ayna tutan “densiz kim” anlamına gelen Osmanlıca cevap verdi.
Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın sosyal paylaşım hesabı üzerinden MHP liderine esprili bir karşılık verdi. Korkmaz, şu ifadeleri kullandı:
"hazreti devletlum" benim hakkımda, bahçesindeki kurtlar otağundan esup gürlemiş imiş. "bre katli caizdir ol keferenun" manasında laflar ferman buyurmuş. "ve dahi tiz kellesi vurula bu sapukun" deyu emirler yağdurmuş. Emriniz olur hazreti devletlum. Sizin için boynum kıldan incedur.velakin sorarum size ey benum hazreti devletlum; imdiii; siz kurtlarınıza danuşub ve dahi bu fakirun katline cevaz verur iken ve bana "sapuk" dir iken, size karşıdan ayna tutan o densuz hazretleri kim idu?

Haber;S.KAŞKIR