Eski yol arkadaşlarının arasına ‘Yolsuzluk, hırsızlık’ iddiaları girdi. Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, bazı AK Partililer üzerinden kendisine yöneltilen eleştiriler üzerine adeta patladı. Vatandaşın eleştirdiği kişilerin kendisinin değil yine eski vekil olan Fevai Arslan’ın yakını olduğuna dikkat çeken Korkmaz, “Ahh Fevai Ahh” başlığı ile sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Düzce’de İGM başta olmak üzere önemli koltuklara kendi istediği kişiler gelsin diye yoğun çaba sarf ettiği bilinen Arslan’ın yanlış tercihler yaptığını ima eden Korkmaz, onun yanlış tercihleri yüzünden kendisinin eleştirilmesini kabul etmeyeceğini vurguladı. Dobra dobra söylemleri ve sivri diliyle tanınan,  bu yüzden gönül verdiği partisiyle yolları ayrılan Korkmaz, Arslan’a yüklendiği yazısında bir kez daha açık sözlülüğünü ispatladı. Korkmaz’ın paylaşımındaki satır aralarında Arslan’ın yeğeni olduğunu belirttiği eski İGM üyesi ve eski Gençlik Kolları Başkanı Öner Şen’e yönelttiği ağır ithamlar AK Parti’de yeni bir iç krizin habercisi olarak yorumlandı. Ayrıca Düzce eski Milletvekili Fevai Arslan’ın beraber yola çıktıklarına sahip çıkmadığını savundu.

Bir takipçisinin yazdıklarına sessiz kalmadı

Bir takipçisinin ‘Sayın Korkmaz siz önce aynaya bir bakın. Sizin yeğeniniz Öner Şen’in Düzce’de millete verdiği çekleri karşılıksız çıktı. Önce onu çözün de görelim.” çıkışı üzerine Korkmaz’ın “Ahh Fevai Ahh” ifadesiyle başladığı paylaşımı şu şekilde:

“Sana, "ADAM OL" falan diyemiyorum”

“AK Parti Düzce teşkilatının büyük ve değişmez abisi(!), Genel Merkezin Düzce'deki en güvenilir adamı, doğruluk ve dürüstlük timsali (!) sevgili Fevai Arslan bey kardeşim, aşağıda sıraladığım sözlerimin hepsi sanadır bilesin.

Bak Fevai; bu teşkilatın başına bela ettiğin O, yeğenin midir, akraban mıdır yoksa can yoldaşın mıdır? her neyin ise artık onun yaptığı yolsuzlukların hesabı da benden soruluyor, görüyorsun değilmi?

Hatırlar mısın? Sana; "Bu oğlanı hangi birikimi ve kabiliyeti dolayısıyla gençlik kolları başkanı yaptın ve şimdi de Metin Kaşıkoğlu ile el ele verip İl Genel Meclisi Üyesi yapıyorsun?" diye sorduğumda, yüzünü ekşitmiş, yere bakarak sigarandan derin bir fırt çekmiştin. Fakat her nedense benim ısrarlı sorularıma hiç cevap vermemiştin.

Anlaşıldı, "Vehbi'nin Kerrakesi."

Şimdiiii, haydi ben sosyal medya ortamından yaptığım çıkışlarla bu partiye zarar verdim ve bedelini de sayenizde partiden ihraç edilerek ödedim.

Peki, senin yeğenlerinin veyahut ta iş (!!!) ortaklarının yaptıkları hırsızlıkların ve yolsuzlukların bedelini de ben mi ödemeliyim Fevai Arslan ?

Be adam! bari hırsızlarına olsun sahip çık. Onların sorumluluğunu alacak kadar da olsa karakterli (!) bir tavır göster.

Sakın haa yanlış anlamayasın. Sana, "ADAM OL" falan diyemiyorum. Sen de biliyorsun ki, o haslet BİR ALLAH (C.C.) VERGİSİDİR. Vermeyince Mabud ne yapsın Mahmut.

Bari hırsız da olsa adamlarını satma diyorum. Bu adamları kolay bulup yetiştirmedin. Eminim fıtratlarını bozmak için çok emek sarf etmişsindir. Bu tür adamlar senin karakterindeki birisine her zaman lazım olur bilirsin.

Oooo.. yanlış söyledim, kusuruma bakma lütfen. Bu tür adamlardan senin stoğuna bol miktarda vardır. Ben de aklım sıra sana tavsiyede bulunuyorum. Özür dilerim. Lütfen cahilliğime ver ne olur. Lütfen...”

HABER: S. ÜNSAL


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ