Seçimin güzel bir atmosferde gittiğini dile getirerek sözlerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce 1. Sıra adayı Abdullah Danışmaz, vatandaşın yaşam zorluğuna dikkat çekti.Yaptığı seçim gezilerinde seçmenin kendilerine “3 dönem iktidara verdim, bu dönem vermeyeceğim” dediğini söyleyen Danışmaz, yerel seçimde aldıkları il genel meclisi oylarını koruduklarında bir milletvekili çıkaracaklarını belirtti. İktidara yürüdüklerini ifade eden Danışmaz, asıl hedeflerinin üç vekilin üçünü de almak olduğunu kaydetti.

İktidar partisinin seçim gezilerinde “korku imparatorluğu” yarattığını ifade eden Danışmaz, “ sosyal yardımlaşmadan para alıyorsunuz. Oyumuz kesilirse bu paraları alamazsınız. Diyorlar.  Bu AKP’nin yaptığı bir yardım değil, devletin yaptığı sosyal yardımdır. Bu yardımda yeterli değil, sadaka olarak veriliyor. Milliyetçi hareket partisi iktidara geldiği zaman sosyal yardımlar kat kat fazlasıyla verilecek ve yolsuzluğun önü kesilerek yaşam kalitesi yükselecek.” Dedi.

7 Haziran seçiminin önemine vurgu yapan Danışmaz, “7 Haziran’da ya bölünecek yada bir bütün halinde kardeşçe yaşayacak.” dedi. İktidar partisinin Düzce’ye hiçbir şey vermediğini dile getiren Danışmaz, ithal adayın değil Düzce’nin içinden birinin meclise girmesi gerektiğini söyledi.

“Düzceliler her şeyin en güzeline layık” diyen Danışmaz, üreten bir düzce için yola çıktıklarını belirtti. Kazandığı andan itibaren oy veren yada vermeyen herkesi kucaklayacaklarını dile getiren Danışmaz, kaynak bulunamaz iddialarına da cevap verdi.

Danışmaz, “Bir sarayın aylık masrafı herkes biliyor. Demek ki para var. Burada dişinden tırnağından attıran vatandaşın vergilerinden Kendi zevk ve sefanız için paraları kullananlara dur demek lazım. Milliyetçi hareket partisi altı dolu olmayan hiçbir beyannameyi yayınlamaz.” dedi.

Vatandaşın uyuyan, Düzce’yi kötü lanse eden vekil değil, kürsüde derdini anlatacak vekil istediğini kaydeden Danışmaz, bu amaçla yola çıktıklarını ve ibrenin MHP’yi gösterdiğini dile getirerek “ seçildiğim takdirde hem çalışacağım, hem de çalıştıracağım. ”dedi.

HABER;S.KAŞKIR