Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Ağustos Perşembe günü saat 11.00'da Ankara'da partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde 20 Ağustos Perşembe günü ATO Congresium'da yapılacak toplantıda, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra belediyelerin çalışmaları, pandemi sonrası belediyecilik vizyonu ve yerel yönetimlerde yeni yol haritası değerlendirilecek.

Düzce'deki AK Partili yerel yöneticilerin de hazır buluncağı toplantıya, 794 belediye başkanının yanı sıra il genel meclis başkanları, AK Parti il başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, il yerel yönetimler başkanları, AK Parti MYK üyeleri ile AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları MYK üyeleri katılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantı öncesinde genel merkezden gelen talimat ile tüm katılımcıların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yaptırması ve sonucuna göre katılım sağlaması gerektiği bildirildi.

Bu doğrultuda Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan koronavirüs testi yaptırdı. Tüm başkanların test sonucunun negatif geldiği öğrenildi.

Haber: C. Üstüner