Düzce’de yaz mevsimiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verildi. Düzce Belediyesi ile İl Özel İdaresi tarafından sorumluluk bölgelerindeki mahalle ve köy yollarının asfaltlama çalışmaları sürüyor. Düzce’nin tecrübeli ismi AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan sahada devam eden çalışmaları mercek altına aldı. Düzce genelindeki farklı köylerde devam eden yol yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Arslan, asfaltsız köy yolu sayısını en aza indirdikten sonra ilerleyen dönemde asfaltsız köy yolu kalmaması için çaba gösteriyor.



Köprübaşı Ömer Efendi, Değirmentepe, Hacı Süleyman Bey ve Darıyeri Bakacak gibi Düzce’nin farklı noktalarında yer alan köylerinde yapılan sıcak asfalt ve çizgi çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolların yenilenen yüzünü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Arslan, ‘Helal olsun’ yorumlarıyla övgü aldı. Kendi köy yollarına sıranın bir an önce gelmesini isteyen Arslan’ın takipçileri asfaltlanan köy yollarıyla ilgili ‘kıskanmamak elde değil’ değerlendirmesinde bulunurken sıranın kendi köylerine gelmesini talep ettiği görüldü.



Asfalt sezonunun başından itibaren kolları sıvayarak sahada olan Arslan’ın İl Özel İdaresinin asfaltlama programına alınan köy yollarını hedeflenen şekilde bitirmek istediği biliniyor.


Haber:Y.SEVER