AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, köy ziyaretlerine devam ediyor.  Her hafta Cuma namazını farklı bir köyde eda eden Keskin’in bu haftaki durağı Ballıca Köyü oldu. Köylüler ile hasbihal eden Keskin, vatandaşların dertlerini ve isteklerini dinledi. Cuma namazının ardından Öncü Haber mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, vatandaşlar ile beraber olup köylere yapılacak çalışmaları açıkladıklarını söyledi.



“Biz hiç kimseyi AK Parti’den kovmadık”

Başkan Keskin’e, AK Parti Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in “Ben AK Parti’yi değil, AK Parti beni bıraktı” sözlerinin sorulması üzerine “Biz hiç kimseyi AK Parti’den kovmadık veya ihraç etmedik. Mehmet Keleş AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sevdasına uyup tekrar aday olmak ve siyaset yapmak istiyorsa buyursun gelsin, kapımız açıktır” diye konuştu.



“2020 planlarını vatandaşlarımıza anlatıyoruz”

Ballıca Köyü’ne yaptığı ziyareti Öncü Haber’e değerlendiren Keskin şunları söyledi: “Bizler AK Parti olarak her cuma köylerimizi ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile bugün Ballıca Köyü’ndeyiz. Bugün burada halkımız ile beraber olduk. İhtiyaçlarını biliyoruz köylülerimizin. Vatandaşlarımıza 2020 planlamaları ile ilgili bilgiler verdik. Hem vatandaşlarımız ile beraber olarak bu planları duyurmak daha faydalı oluyor. Bugün muhtarımız da burada. Çünkü biz neler yapacaksak köylerimizde sene başında hepsini söylüyoruz. Yapamayacağımız şeyler ise yapamayacağız diyoruz. Biz kimseyi kandırmadan geçiştirmeden vatandaşlarımıza söylüyoruz. Bu köylerimizin daha yaşanabilir bir yer olması için tüm gücümüz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.”



“Mehmet Keleş aday olmak istediği takdirde adaylık yolları açıktır”

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu Kripto programında “Ben AK Parti’yi değil, AK Parti beni bıraktı” sözlerinin hatırlatılması üzerine ise İl Başkanı Mustafa Keskin şöyle cevap verdi: “Mehmet Keleş  partimizden belediye başkanlığı yapmış ve 2004 yılında AK Parti’nin Düzce’deki ilk belediye başkanıdır. Belediyecilik namına bakarsak Mehmet Keleş’in partimizde ve Düzce’de önemli bir yeri vardır. Diğer taraftan da ben ilk döneminde de merkez ilçe başkanı olarak görev yaptım. Keleş’i iyi tanırım. Anlaşamadığımız konular da olmuştur. Hepimizin görevleri bir şekilde sonuçlanmıştır.  Biz şöyle maziye baktığımızda iyi şeyler aklımıza gelir ve iyi şeyler düşünürüz. Tabii ki insanların tercihleridir başka siyasi partilerden aday olmak isteyebilirler. Biz Mehmet Keleş’i partimizden ne uzaklaştırdık ne de ihraç ettik. Partimizin bir mensubudur kendisi. Mehmet Keleş aday olmak istediği takdirde adaylık yolları açıktır. Biz hiç kimseyi partiden kovmuş falan değiliz. Mehmet Keleş AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sevdasına uyup tekrar aday olmak ve siyaset yapmak istiyorlarsa buyursunlar gelsinler değerlendiririz. Belediye başkanı olmak istiyorsa zamanı geldiğinde başvurusunu yapar. Mehmet Keleş bu süreçleri bizden daha iyi bilir. Ben Mehmet Keleş’i çok iyi tanırım. Beraber çalıştım. Günahlarını sevaplarını çok iyi bilirim. Diğer taraftan ise başka bir partiye geçerse de yapacak bir şey yok, başarılar dileriz. Biz insanların arkalarından hayır ile konuşmayı ve iyi şeylerini hatırlatmayı isteriz.”